Baden in alle rust

Je toekomstplannen of die voor dit weekend. Je volgende vakantie. Je nieuwe liefde. Sommige dingen moet je even laten weken. Glijd voorzichtig in het warme badwater en laat je gedachten de vrije loop.

Het enige waar je niet over na hoeft te denken is je bad. Want met Wellness by WISA heb je voor zekerheid gekozen. De zekerheid van 4 of 5 mm dik doorgeverfd sanitairacryl en tien jaar garantie.

De zekerheid dat jij je alleen maar hoeft te concentreren op de temperatuur van je badwater. Of de keuze tussen even lekker wegdromen en dat spannende boek.

Baden in alle rust

Of je nu houdt van recht of rond, van samen in bad of liever alleen; met meer dan dertig modellen is er voor elke badkamer en elke smaak een passend bad te vinden.
Kies voor een van de zes Intenso baden en geniet van een extra diep bad met het ultieme whirlpoolsysteem. Het grote aantal luchtjets zorgt voor een aangenaam golfeffect. Trakteer jezelf op een ontspannende massage met de verwarmde waterjets. En met de chromotherapie creëer je steeds je eigen sfeer.

Intens genieten

Als je kiest voor een bad uit de Intenso serie geniet je van de ultieme whirlpool. Alle baden zijn extra diep, zodat je helemaal omgeven bent door het water. Elk bad heeft zijn eigen uitgebreide combinatie van water- en luchtjets en chromotherapie. De waterjets geven je een krachtige massage.
De jets zijn verdeeld over de zijwanden van het bad en zijn allemaal verwarmd. Je watermassage heeft dus altijd een aangename temperatuur.
De ruime hoeveelheid luchtjets zorgt voor een ontspannend bubbelbad.
Ook deze jets zijn standaard verwarmd.

Afhankelijk van het model van je bad zijn er micro waterjets aan de rugzijde geplaatst. Deze geven je een intensieve rugmassage. De chromotherapie in alle Intenso baden maakt je bad nog specialer. Laat de verschillende kleuren hun werk doen en ontspan.

Standaard zijn alle Intenso baden uitgerust met een elektronisch bedieningspaneel met een display. Hierop regel je het golfeffect van de luchtjets en de pulserende watermassage.
Ook de chromotherapie kun je bedienen vanaf het display. Voor extra gemak zijn alle baden standaard voorzien van een elektronische waterniveausensor, een overloopcombinatie en een desinfectiesysteem.

Daarom Wellness by WISA

Kwaliteit

Om optimaal te kunnen genieten van je badkamer wil je zekerheid.
Zekerheid dat alles altijd functioneert en dat jij er zo min mogelijk werk en zoveel mogelijk plezier van hebt. Dan zegt Wellness by WISA genoeg. WISA levert al meer dan 140 jaar wereldwijd kwaliteit en innovatie in sanitair. En de jarenlange ervaring in kwaliteitsproducten voor de badkamer zit in onze genen. Dus dat zie je meteen terug in onze nieuwste aanwinst; Wellness by WISA.

Oer-Hollands

WISA is oer-Hollands en levert al sanitair sinds 1865. Van producent van gietijzeren spoelreservoirs in de beginjaren, zijn we uitgegroeid tot marktleider op het gebied van sanitaire spoeltechniek met een uitgebreid productenprogramma voor de hele badkamer. Van de meest innovatieve sanitaire spoelsystemen tot een complete keramieklijn. Van toiletzittingen tot diverse waterbesparende oplossingen. Vanuit ons hoofdkantoor en onze productielocatie in Arnhem houden wij ons elke dag bezig met jouw badkamer.

Ontwerp

Omdat je, naast een mooie, ook een comfortabele badkamer wilt, speelt ergonomie altijd een rol in onze ontwerpen. Zo worden we met z’n allen steeds langer. Dus hebben wij baden die extra diep, lang of breed zijn.

En alle baden zijn zo vormgegeven dat je aangenaam ondersteund wordt, alleen of met z’n tweeën.

Duurzaamheid

Als je investeert in een nieuwe badkamer, wil je daar lang van kunnen genieten. Je kiest dus voor duurzame materialen. En dat doen wij ook. Onze baden en douchebakken zijn gemaakt van

Europees sanitairacryl en versterkt met glasvezel. Het acryl zorgt voor een gladde, doorgeverfde oppervlakte, die zich gemakkelijk laat schoonmaken. Bovendien neemt het razendsnel de temperatuur van het water aan en door de isolerende werking blijft het water in je bad lekker lang warm.

Garantie

Al onze producten voldoen aan de geldende Europese normen en daarnaast ook nog eens aan onze eigen kwaliteitseisen. En voor onszelf zijn we een stuk strenger. We geven je dan ook graag garantie op je aankoop.