Foto: Viega_German_Design_Award-Advantix-Vario-wandafvoer

German Design Award 2016 Winner: Viega Advantix Vario wandafvoer

De Viega Advantix Vario wandafvoer is recent bekroond met de begeerde titel ‘German Design Award 2016 Winner’.

Alleen al de nominatie is een hele eer: wie de German Design Award wint, mag met recht trots zijn want deze vakprijs behoort tot de meest prestigieuze designprijzen ter wereld. En dat is Viega dan ook, want de deskundige jury bekroonde de smalle Advantix Vario wandafvoer in het kader van de beurs Ambiente 2016 recent met de begeerde titel ‘German Design Award 2016 Winner’. Eens te meer een bewijs van de voorsprong die Viega heeft in het internationale designlandschap.

Innovatief en zeer functioneel

De samen met Artetakt Industriekultur ontwikkelde Advantix Vario-douchegoot voor wandinbouw, is zeer smal, traploos in te korten en presteert uitstekend. De combinatie met een opmerkelijk hoog vormgevingsniveau charmeerde de jury in de categorie ‘Excellent Product Ontwerp – Badkamer en Wellness’. “Een innovatief, zeer functioneel product dat door een gereduceerde vormtaal perfect in een puristische architectuur past”, zo verklaarde de jury de toekenning met het label ‘German Design Award 2016 Winner’.

Het is de derde keer dit jaar dat de wanduitvoering van de Advantix Vario-douchegoot bekroond wordt met een prijs. Eerder werden ook al de kwaliteitskeurmerken ‘Design Plus powered by ISH’ en de ‘Red Dot’ aan de douchegoot toegekend.

Reacties