Foto: press_2013/aco-douchegoot-showerdrain-sline.jpg

ACO douchegoot ShowerDrain S-Line

ACO ShowerDrain S-line combineert design met functionaliteit: grote waterafvoercapaciteit wordt elegant vormgegeven.

Badkamers worden steeds verfijnder. Minimalisme is daarbij de trend. De ACO ShowerDrain S-line sluit hier perfect bij aan. Klein, vrijwel onzichtbaar en toch met een grote afvoercapaciteit.

Hoe kan de douchegoot in een badkamer kleiner en eleganter worden vormgegeven en toch nog zorgen voor een goede afwatering? Dat was de uitdaging waarvoor ACO gesteld werd door consumenten. Tegelijkertijd stelden de installateurs eisen aan de inbouwhoogte. De nieuwe ACO ShowerDrain S-line komt aan al deze wensen tegemoet. Een nauwelijks zichtbare douchegoot die in ieder badkamerinterieur staat en snel veel douchewater kan afvoeren.

Minimalisme is de trend

De ShowerDrain S-line sleufgoot is een technisch perfecte en visueel elegante oplossing. Er is keuze uit twee design RVS-afdekkingen met een breedte van twee centimeter. De ACO ShowerDrain S-line is leverbaar in de standaardmaten 600, 700, 800, 900, 1000, 1200 en 1500 mm. De inbouwhoogte van 64 of 80 mm biedt de mogelijk deze sleufgoot in te bouwen in elke badkamer, zowel in renovatie- als nieuwbouwwoningen.

ACO ShowerDrain S-line combineert design met functionaliteit: grote waterafvoercapaciteit wordt elegant vormgegeven.

Alleen de afvoercapaciteit is maximaal!

De smalle sleufgoot heeft een indrukwekkend hoge afvoercapaciteit van maar liefst 0,8 l/s bij een opstuwing van 20 mm en 0,5 l/s bij 0 mm opstuwing!

Meer informatie: www.aco.nl

Publicatiedatum: 21 november 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties