Partner

Decoraza

Decoraza is een unieke online lifestyle shop die zich toespitst op betaalbaar design en nieuwste trends op gebied van woningdecoratie. Naast topmerken zoals Alessi, Umbra, Blomus en XL Boom bieden ze ook een breed gamma producten aan van kleine ontwerpers vanover de hele wereld. Met meer dan 1000 producten in voorraad is het de ideale uitvalsbasis voor het inrichten van je woning of het vinden van originele cadeautjes voor mannen, vrouwen en kinderen.

Ben je op zoek naar originele wanddecoratie, badkameraccessoires, keukenhulpjes, kinderkamerdecoratie of andere leuke woonaccessoires, dan moet zeker een kijkje nemen in de online shop van Decoraza.nl.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Decoraza

Walltastic Disney Behang

De tijdloze figuren van Disney komen nu levensgroot naar de kinderkamer. Het gamma van Walltastic is uitgebreid met de alombekende personages. De fantasiewereld komt in de vorm van muurvullend behang naar uw kind toe. Met het kinderbehang van 2,40 meter hoog en 3 meter breed, worden alle sprookjes waargemaakt. Het behang is opgesplitst in 12 kleinere delen waardoor het gebruiksgemak de hoogte in gaat. Bovendien wordt deze kleefbare droom geleverd in een leuke verpakking met een uitgebreide Nederlandstalige handleiding. 

Momenteel verkrijgbaar: 

  • Mickey Mouse Clubhouse (Mickey Mouse, Donald Duck, Pluto en Goofy)
  • Minnie Mouse (Minnie Mouse en Daisy Duck)
  • Winnie The Pooh (Winnie de Poeh, Teigetje, Knorretje, Iejoor, Uil, Konijn en Roe)
  • Princess (Assepoester, Doornroosje, Rapunzel, Ariël, Belle en Sneeuwwitje)
  • Cars (Bliksem McQueen en Francesco Bernoulli)
  • Fairies (Tinkelbel en haar vriendinnen)
  • Planes

Meer lezen over
'Walltastic Disney Behang'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.