Foto: press_2013/little-greene-kindveilige-verf.jpg

Kindveilige verf van Little Greene

Veilig spelen in de kinderkamer met de intelligente verf van Little Greene.

Kinderen kauwen graag op speelgoed, ‘proeven’ muren en stoppen graag spulletjes in hun mond. Daarom is het van groot belang welke verf je gebruikt bij het schilderen van de kinderkamer en kindermeubels. De Britse verffabrikant Little Greene biedt een baanbrekende, intelligente verf die als kindveilig getest is. Dit houdt in dat de verf absoluut geen gevaarlijke ingrediënten bevat en daardoor overal in huis veilig is voor gebruik. De betreffende verfkwaliteit Intelligent Eggshell en de Absolute Matt Emulsion zijn verkrijgbaar in alle Little Greene verfkeuren en beschikken tevens over de kenmerkende vlakheid en kleurdiepte die Little Greene eigen is.

Speelgoedverftest

De bijzonder rekbare Intelligent Eggshell en de Absolute Matt Emulsion zijn beide gecertificeerd als kindveilig onder BS EN 71-3:1995. Beter bekend als de speelgoedverftest. De verf bevat geen metalen en andere gevaarlijke ingrediënten waardoor het geen problemen veroorzaakt als het ergens belandt waar het eigenlijk niet thuishoort.

Gebruik in een moderne gezinswoning

De intelligente verven zijn veilig in het gebruik en bovendien bijzonder praktisch. Beide verven zijn ontworpen om bestand te zijn tegen extra slijtage door gebruik in een moderne gezinswoning. Ze kunnen moeiteloos worden aangebracht, drogen snel en krassen kunnen worden verwijderd met water en zeep.

Mogelijk in alle Little Greene verfkleuren

Met de Intelligent Eggshell en de Absolute Matt Emulsion hoeven er geen compromissen gesloten te worden in het interieur. Deze verf beschikt over dezelfde kwaliteiten, vlakheid en kleurdiepte, die kenmerkend zijn voor Little Greene. Bovendien is de verf beschikbaar in alle kleuren, van felle primaire kleuren tot elegante zachtere tinten. De kindveilige verf van Little Greene is de ideale keuze voor de kinderkamer, kindermeubels en voor speelgoed. Kinderhandjes en kindermondjes, die alles pakken en proeven, vormen geen gevaar meer.

Little Greene verf is verkrijgbaar via een netwerk van exclusieve Little Greene dealers. 

Meer informatie: www.littlegreene.eu

Publicatiedatum: 8 november 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties