Foto: 2015/Baby-Only-collectie.jpg

Fijn nieuws van Baby’s Only

Continu gevoed door verzoeken en ideeën van enthousiaste klanten , is erbij Baby’s Only altijd inspiratie voor nieuwe producten.

Met trots presenteert het merk dan ook haar nieuwe collectie muurverven én fijne,gebreide accessoires voor de autostoel. Met de muurverfcollectie springt Baby’s Only in op de vraag om muren en accessoires te laten matchen in de baykamer. Met gebreide kappen,hoezen en heerlijke voetenzakken in fijne tinten, kan vanaf heden ook de basis autostoel in een handomdraai verfraaid worden.

De nieuwe producten liggen vanaf vandaag bij de Baby’s Only verkooppunten.

Muurverf

De muurverfcollectie bestaat uit 12 tinten A-klasseverf. De semimatte verven op waterbasis zijn verkrijgbaar in antraciet, wit, beige, marine, babyrose, lichtblauw, lichtgrijs, stonegreen, mint, taupe, kobalt en oldbabypink. De tinten matchen exact met de gebreide Baby’s Only producten. Hierdoor kan een prachtig resultaat gecreëerd worden in de baby-of kinderkamer. De tinten zouden overigens absoluut niet misstaan in de kamer van papa en mama! Een blik Baby’Only muurverf bevat 1 liter, de prijs bedraagt €23,95.

Gebreide accessoires autostoel

De nieuwe collectie met zacht gebreide accessoires voor de autstoel bestaat uit een zachte en comfortabele hoes,een fraaie kap en een bijpassende, warme voetenzak. Op deze manier kunnen baby’s compleet in Baby’s Only stijl vervoerd worden! De voetenzak is gevoerd met zacht chenille. De producten zijn verkrijgbaar in mint, taupe, stonegreen, babyrose,lichtblauw, antraciet, wit, lichtgrijs, antraciet en beigetinten.

- Prijs hoes vanaf € 49,95
- Prijs kap vanaf € 44,95
- Prijs voetenzak vanaf € 79,95

Meer infomatie: www.babysonly.nl

Publicatiedatum: 2 februari 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties