array(2) { ["path"]=> string(29) "www.wooll.nl/product_info.php" ["query"]=> string(30) "cPath=122_133&products_id=2338" }
Partner

Wooll.nl

Bij wooll.nl vindt je allerlei artikelen voor de aankleding van de babykamer, kinderkamer en zelfs de tienerkamer. Het is ons doel om allerlei artikelen te verzamelen die met de kleuren overkomen maar door materiaal gebruik zo anders zijn dat het niet saai word. Zoals de kindergordijnstof en kinderbehang in vele verschillende kleuren en designs waar ook nog eens op maat gemaakt kinderlampenkappen van gemaakt kunnen worden. De collecties (Designer Guild, Esta for Kids, Prestigious Textilles en Lief!) zijn op elkaar afgestemd maar kunnen onderling ook prima gecombineerd worden. Bij veel stoffen zul je sfeerfoto’s aantreffen, hierdoor krijgt je al een goed beeld over de mogelijkheden van de stof en de eventuele combinaties.

 

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Wooll.nl

Cars II speelkleed grijs

Nieuw verkrijgbaar World of Cars II: dit super scherp geprinte kleed staat vol van de actiefiguren. Ook kan er lekker gescheurd worden door de straten van verschillende grote steden in Europa.

Afmetingen: 95x133cm & 140x200cm

Meer lezen over
'Cars II speelkleed grijs'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.