Tripp Trapp® oak brown: tijdloos design in premium eikenhout

Ervaar de inventiviteit en schoonheid van Scandinavisch design met de iconische Tripp Trapp® stoel van Stokke in de nieuwe kleur Oak Brown.

15 September 2021

Het robuuste eikenhout geeft elk exemplaar een unieke uitstraling, die in de loop der tijd nog meer tot uiting komt. Deze eigenschap is belangrijk voor de Tripp Trapp®. De kwalitatieve designstoel is immers gemaakt om lang mee te gaan: generatie op generatie.

Eikenhout is al lang geliefd bij vakmensen en gerenommeerde meubelmakers en een veelgebruikt materiaal bij de meest markante ontwerpen van deze tijd. De houtsoort is onder andere gewild vanwege zijn rijke textuur, unieke structuur en sterkte. Het past bij een eigentijdse, klassieke of rustieke uitstraling. Veelzijdig, natuurlijk en stijlvol – de perfecte match voor de Tripp Trapp® stoel!


De nieuwe Tripp Trapp® Nordic Grey kussencollectie past perfect bij de nieuwe eiken stoel. De kussens zijn geverfd met extracten van gevallen eikels en zónder schadelijke stoffen, dus van nature milieuvriendelijker en beter voor kinderen. Want oog hebben voor kinderen betekent oog hebben voor de wereld.

Het Tripp Trapp®-concept

De afgelopen 40 jaar zijn miljoenen kinderen over de hele wereld opgegroeid met de iconische Tripp Trapp stoel, ontworpen door Peter Opsvik. Dankzij het intelligente ontwerp, met een in hoogte en diepte verstelbare zit- en voetenplank, kan je kleintje zich vrij bewegen. Als de stoel goed is ingesteld, biedt hij de juiste ergonomie voor je kindje, op elke leeftijd. Gezellig aan tafel zie je je kleintje leren, communiceren, zich veilig en comfortabel ontwikkelen. Iets om met volle teugen van te genieten.

Een stukje natuur als onderdeel van het gezinsleven

Veel gezinnen hebben een vol programma en dagen boordevol activiteiten. Een moment vinden om écht met elkaar in contact te blijven is daarom belangrijker dan ooit. De tafel is dan ook niet alleen maar de plek waar we eten – het is ons ontmoetingspunt. Samen tafelen is ook een kans om gezellig samen te zijn en een band op te bouwen. De ontwikkeling van kinderen tijdens hun eerste levensjaren is cruciaal en vormt de basis voor hun gedrag, gezondheid en lerend vermogen. Je kunt je kind geen mooiere plek geven dan in het hart van je gezin. De Tripp Trapp® maakt dit mogelijk.

Tripp Trapp® in een oogopslag

Groeit mee met je kindje, van pasgeboren baby tot volwassene
Comfort, ondersteuning en bewegingsvrijheid op elke leeftijd
Beproefd en vertrouwd vanwege zijn uitmuntende veiligheid en duurzaamheid
Europees fabricaat, vervaardigd met hoge kwaliteit.

Het verhaal achter het ontwerp

Tor was twee jaar oud toen zijn vader Peter Opsvik zag dat hij niet lekker zat én niet bij de tafel kon. Voor kleintjes was het destijds onmogelijk om samen met de rest van het gezin gezellig aan tafel te zitten. Vanuit deze bijzondere waarneming heeft Peter Opsvik onze kijk op kinderstoelen revolutionair veranderd. Hij bedacht een oplossing, zodat kinderen op elke leeftijd een comfortabele en ergonomische plaats hebben aan tafel. De Tripp Trapp® was de eerste stoel die het kind in het hart van het gezin – aan tafel – plaatste, en daarnaast bewegingsvrijheid bood en met het kind meegroeide.

Zeven jaar garantie

De Tripp Trapp® wordt voornamelijk gemaakt van Europees beuken en eiken, afkomstig uit de beste bossen in Midden-Europa. Dit hout wordt op verantwoorde wijze ingekocht bij duurzame bosbouwbedrijven. De houtsoorten beuken en eiken staan bekend om hun draagkracht, duurzaamheid en flexibiliteit. Ze zijn daarom een logische keuze voor duurzaam meubilair.

Meer informatie: www.stokke.com

Reacties