Foto: Toet-Toet-Toet-auto-speelgoed-VTech

VTech Toet Toet Autos speelgoed

VTech Toet Toet Autos, de wereld waar dreumes de baas is

De Toet Toet Auto's–collectie van VTech groeit en groeit. Goed nieuws voor peuters en kleuters, want in dezelfde vaart wordt ook hun wereldje groter. Toet Toet Auto's begon twee jaar geleden als leuk klein stadje. Een stadje met hoofdrollen voor de interactieve wagentjes, elk met een eigen gezicht, karakter, liedjes en melodietjes. Hun wereldje met de plaatselijke Garage, de Rijbaan, Brandweerkazerne en –met een beetje pech- de Auto Ambulance. Vanaf dit voorjaar wordt het spannender, grootser, werelds!

Nieuw maar nu al verkrijgbaar zijn Tim Takelwagen, Rob Raceauto en Raf Raceauto. Krasse karretjes, opnieuw klein en daarmee geschikt voor peuterhandjes. Voorzien van geluiden, grapjes, melodietjes en liedjes. Nieuw zijn ook de Toet Toet Auto’s Lanceerbaan en Lanceerbaan Deluxe. Rob en Raf kennen geen gevaar, ze springen van de schans, botsen tegen banden en activeren zo liedjes, melodietjes en geluiden.

Gedisciplineerd gaat het er op de airport aan toe, het Toet Toet Auto’s Vliegveld is het serieuze domein van Vince Vliegtuig. Alhoewel… de overige voertuigen uit de serie rijden hier ook! Da’s precies het succes van Toet Toet Auto’s; met telkens een nieuw element groeit de wereld en wordt spelen alleen maar leuker!

Advies verkoopprijs
- VTech Toet Toet Auto’s € 7,95
- Vliegveld € 24,95
- Lanceerbaan € 12,95
- Lanceerbaan Deluxe € 17,95
- Wegdelen Deluxe € 14,95

Meer informatie: www.vtechnl.com

Publicatiedatum: 15 april 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties