Foto: Cocomat bedlinnen HARA

COCO-MAT lanceert duurzame, gifvrije en biologisch HARA bedlinnenkidscollectie

Het internationale en duurzame lifestyle merk, COCO-MAT, dat gespecialiseerd is in natuurlijke slaap- en woonproducten

heeft haar focus voor 2018 nu ook op het welzijn van de kinderen gelegd. Daarmee lanceert zij een gloednieuwe gifvrije kindercollectie, bestaand uit onder andere chemisch-vrije, biologische en duurzaam bedlinnen met de naam HARA, dat in het Grieks ‘plezier’ betekent. Naast de KIDS bedlinnencollectie heeft COCO-MAT KIDS ook natuurlijke matrassen, bedden, kussens, dekens en slaapzakjes, badlinnen, voedkussens en nog veel meer, speciaal ontwikkeld voor kinderen.

 

HARA – 100% BIOLOGISCH KATOENEN BEDLINNEN

Het duurzame merk COCO-MAT dat al sinds 1989 natuurlijke matrassen en bedden maakt, lanceert een 100% biologisch katoenen bedlinnen collectie. De HARA bedlinnencollectie voor KIDS bestaat uit vier kleur- en fantasierijke designs en is tot stand gekomen met als grootse inspiratiebron; de natuur.

LET THE KIDS SLEEP!

De Nederlandse mede-oprichter van COCO-MAT en zelf moeder van vier kinderen, Mirjam Wiggers zegt: “Kinderen zijn de toekomst! Eveneens als duurzaam produceren en handelen. Want even cru gezegd… anders is er helemaal geen toekomst. Wij doen dit al sinds 1989 en zijn zeer verheugd dat de rest nu volgt. Kinderen die veilig kunnen opgroeien, spelen en nu ook met onze nieuwe COCO-MAT Kids Collectie goed kunnen slapen, zullen ook de ouders blij maken. Want als ouder waardeer je het pas echt als de kinderen goed slapen. Dit zeg ik uit ervaring…. Let the kids sleep!“

HARA, dat Grieks is voor ‘plezier’ is de naam van de nieuwe KIDS collectie. De hoeslakentjes, dekbedovertrekken en lakens komen in een plastic-vrije verpakking, gemaakt van 100% gerecycled papier en zijn beschikbaar in verschillende maten. Per dekbedset wordt een gratis kussensloopje cadeau gedaan.

Al Het COCO-MAT bedlinnen zijn met het GOTS (Global Organic Textile Standard) keurmerk gekwalificeerd en is dan ook erkend als biologisch katoen. De katoengaren hebben een 40/1 Ne gewoven-standaard, dat garant staat voor kwalitatief hoogwaardige en een zeer sterke stof. Te wassen op 40 graden en geschikt voor in de droger (natuurlijk drogen geeft de voorkeur).

Reacties