Partner

KidZwarenhuis

KidZwarenhuis biedt u een ruim assortiment baby-en kindermeubelen aan met de daarbij behorende accessoires. Wij vinden het belangrijk dat u bij één winkel uw inkopen kunt doen zodat u niet bij allerlei winkels dient te bestellen. U kunt de volledige babykamerinrichting bij ons vinden, maar ook voor peuter- en tienerbedden/-kamers bent u bij ons aan het juiste adres. Of het een hoeslaken, waskussen of kledingkast is, bij ons vindt u het allemaal! Daarnaast hebben wij een gezellige winkel in Gorinchem waar u de artikelen ook nog eens in het echt kunt zien!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht kidzwarenhuis.be

Ideaal ledikant

Voor bedtextiel, juniorbedjes, kasten, kindermeubeltjes, speelhuisjes en decoratie voor baby- en kinderkamers bent u bij KidZwarenhuis op het juiste adres! Bent u nog op zoek naar een geschikt bed voor uw kind? Dit Coming Kids bed is een ideaal ledikant als overgangsbed van babyledikant naar tienerbed.

Productomschrijving

Peuter/juniorbed van Coming Kids in 3 kleuren verkrijgbaar: rood, wit en blauw.
Afm.: L158 x B81 x H65 cm.
Wordt geleverd inclusief lattenbodem.
Geschikt voor matras van 70 x 150 cm.

 

Optie: bijpassende matras € 79,-

 

Prijs € 149,-.

 

Over Coming Kids
Coming kids is een Nederlands bedrijf en bestaat uit een team enthousiaste mensen. De collectie omvat babykamers, peuterkamers, tienerkamers en accessoires. Alles wordt in eigen huis ontworpen. Coming kids maakt moderne kindermeubelen met een trendy knipoog. De meubelen worden conform de laatste veiligheidsnormen geproduceerd.

 

Kleuren

 

 

 

 

 

 

Meer lezen over
'Ideaal ledikant'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.