Zeven nieuwe collector’s items voor Toet Toet Auto’s   

Zingend en swingend het voorjaar in! 

28 Maart 2019

Succesnummers kennen we allemaal. In de muziek, maar in het geval van VTech ook op speelgoedgebied. Eén van die successen zijn de Toet Toet Auto’s en deze bekende collectie wordt dit voorjaar uitgebreid met maar liefst zeven nieuwe autootjes in één keer! Stuk voor stuk collector’s items, deze behendige karretjes en grappige karakters. Klein maar dapper en vooral: vrolijk. Ze zingen, bewegen en zijn altijd in voor een nieuw, zelfverzonnen, verhaal en avontuur.

Wat de nieuwkomers uniek maakt is hun actie-toets voor beweging én geluid. Amir Ambulance, Tygo Takelwagen, Owen Auto, Bart Brandweer, Harvey Helikopter, Ronnie Raceauto en Tijn Tractor. Een voor een zijn ze voorzien van special effects en dat met maar een druk op de knop!

Helemaal tof zijn de zeven nieuwkomers dankzij het nieuwe themalied van Toet Toet Auto’s. Ze zingen het allemaal uit volle borst mee! Het kan gek lopen, maar als wij de voorspellingen moeten geloven, wordt dit succesnummer straks door iedereen meegezongen. Van de kinderen en de ouders tot aan opa & oma en de oppas.

Fijn van de Toet Toet Auto’s collectie is dat de autootjes perfect in het kleine knuistje passen, ze geen losse onderdelen bevatten en zelfs na jaren intensief spelen gewoon nog een rondje meegaan. De nieuwe auto’s zijn een mooie aanvulling op de eerder verschenen speelsets en zijn zelfs compatibel met de Zoef Zoef Dieren speelsets.

Link naar YouTube - nieuwe Toet Toet Auto's deel 1 -> https://youtu.be/vEP8RUWVQXk
Link naar YouTube - nieuwe Toet Toet Auto's deel 2 -> https://youtu.be/UFX810HiKkA