VTech goes Disney 

Op avontuur met Mickey, Minnie en Donald 

15 Oktober 2018

Mickey, Minnie en Donald Duck rijden dit najaar de wereld van Toet Toet Auto’s binnen. Met hun humor, levenslust en eigenschappen geven ze de populaire en onverwoestbare speellijn voor kleintjes van 1 tot 3 jaar, een heel nieuwe dimensie! Net als alle andere bolides in de Toet Toet Auto’s-wereld beschikken de kekke karretjes van Mickey, Minnie en Donald over reacties, liedjes en melodietjes; het drietal doet meteen fullspeed mee.

Naast de introductie van auto’s, breidt VTech de Toet Toet Auto’s-serie uit met nieuwe speelsets. Ook in Disneystijl natuurlijk. De mooiste ontdekkingsreizen in de fantasiewereld van kleintjes starten vanaf nu op het perron van het Mickey Mouse Treinstation, waar Goofy zich verstopt, Mickey de klok in de gaten houdt en Donald kaartjes verkoopt.

VTech Disney

Superzoet, vrolijk en helemaal Disney is Minnie’s IJssalon, een complete attractie in lekkers, compatible met de andere speellijnen van Toet Toet Auto’s. Minnie schept ijsjes, mixt smoothies en schenkt limonade, scheurt met haar autootje door haar ijsparadijs en is alweer door, op weg naar een tevreden klant.

Spelen, fantaseren, leren, ervaring opdoen: met Toet Toet Auto’s en een vleugje Disney wordt het alleen maar leuker!Advies verkoopprijs:
VTech Toet Toet Auto's Disney - losse auto's € 9,95
Toet Toet Auto’s Disney - Minnie’s IJssalon € 32,95
Toet Toet Auto’s Disney Mickey’s Treinstation € 39,95

Reacties