Foto: vloggercam-vtech

Succesvol vloggen voor de jongste generatie

Bouwen aan je sterrenstatus met de Vloggercam

Succesvol vlogger willen ze allemaal wel worden, jongens en meisjes die vol bewondering Dylan Hagens, Stuk TV, Girlys blog en consorten volgen. Te jong? Leeftijd speelt geen rol als het om vloggen gaat. VTech ontwikkelde een kekke camera waarmee zelfs kinderen vanaf vijf jaar kunnen bouwen aan hun sterrenstatus. Met de leukste vlogs, filmpjes en foto’s die ze helemaal zelf maken en bewerken.

KidiZoom vloggercam, Winnaar Speelgoed van het Jaar 2020 in België, is uitgevoerd in stoer blauw, leert hoe je filmt, bewerkt, monteert en deelt. In de stevige behuizing die tegen een stootje kan, gaat een verstelbare flip-up lens schuil, om eenvoudig een selfie-video vaste te kunnen leggen. Een 2,4 inch lcd-kleurenscherm, om tussentijds te checken of ze patent in beeld staan, 256 MB geheugen (uit te breiden met een microSD-kaart) en meer dan 20 opties en thema’s, zoals coole en grappige effecten en achtergronden, om zowel foto’s als video’s te bewerken.

En dan hebben we nog niet gesproken over de tofste feature van deze Vloggercam, het green screen. Hiermee voer je coole tricks uit, geef je gemaakte foto’s een geanimeerde achtergrond en maak je, indien gewenst jezelf (gedeeltelijk) onzichtbaar. Creativiteit, humor en zelfvertrouwen staan centraal. Met als resultaat mooie vlogs waarmee de eerste schreden richting sterrenstatus worden gezet. TikTok, Instagram en Snapchat zijn inmiddels gewaarschuwd.

Advies verkoopprijs: VTech KidiZoom Vloggercam € 79,95.

Reacties