Foto: Stokke-Limas-draagzak

Ouders hebben hun handen vrij dankzij de nieuwe Stokke® Limas™ draagzak

Stokke heeft zijn wereldwijd gerenommeerde productfamilie uitgebreid met een nieuwe telg: de Stokke® Limas™ draagzakken.

De lijn bestaat uit een drietal modellen, de Stokke® Limas™ draagzak, Stokke® Limas™ draagzak Plus en Stokke® Limas™ draagzak Flex, waarmee ouders en verzorgers hun handen volledig vrij hebben wanneer ze hun baby bij zich dragen, zowel thuis als onderweg. De draagzakken creëren een gevoel van nabijheid en verbondenheid en bieden optimaal comfort en ondersteuning vanaf de geboorte. Dit geeft zowel ouders als kinderen een gevoel van vertrouwen, waar en wanneer dan ook.

Jacob Kragh, CEO van Stokke, "Bij Stokke zijn we ongelooflijk enthousiast dat we de Stokke® Limas™ productfamilie kunnen presenteren aan bestaande en aanstaande ouders wereldwijd. In het drukke leven van alledag hebben ouders behoefte aan praktische accessoires die het opbouwen van een belangrijke band met hun baby niet belemmeren, maar juist bevorderen. De combinatie van enerzijds de hoogwaardige stijl en design kwaliteit van Stokke en anderzijds de door experts onderschreven producten van Limas zorgt ervoor dat deze nieuwe productgroep perfect aansluit bij onze merkfilosofie 'Here We Grow', waarin ouders en hun kinderen samen kunnen groeien en zich ontwikkelen."

Gesteund door de medische wereld, waaronder verloskundigen, psychomotorische specialisten en het International Hip Dysplasia Institute, is al lang bewezen dat een draagzak goed is voor het opbouwen van vertrouwen en veiligheid tussen verzorger en kind. De nieuwe collectie past zich niet alleen aan baby's aan, maar ondersteunt ook de fysieke en fysiologische ontwikkeling van het kind. Om de ontwikkeling van de heupen, wervelkolom en spieren te ondersteunen, kan de draagzak worden verstelt naarmate je baby groeit. Zo biedt het product ook een geheel nieuwe zintuiglijke ervaring, waardoor de hersenen worden gestimuleerd.

Net als alle andere Stokke producten, combineert Stokke® Limas™ elegantie met functionaliteit. De draagzakken zijn een must-have voor stijlvolle en bewuste ouders en verzorgers. Ze zijn zacht en licht van gewicht en bieden bewegingsvrijheid, comfort en ondersteuning. Het hele assortiment is gemaakt van 100% katoen of een combinatie van katoen en linnen.

Het verstelbare zitvlak en achterpand in combinatie met de brede schouder- en heupbanden, zorgen voor uitstekend comfort dankzij een gelijkmatige gewichtsverdeling. De Stokke® Limas™ draagzakken zijn verkrijgbaar in vijf effen kleuren en vijf prints. Zo is er voor elke stijl en iedere gelegenheid wel een geschikt model, of je de draagzak nu in huis gebruikt of voor een wandeling door de stad.

De Stokke® Limas™ draagzakken zijn de eerste producten uit de voormalige Duitse Limas productlijn, die in 2021 door Stokke werd overgenomen en onder de Stokke® merknaam op de markt worden gebracht. De lancering van de Limas producten past perfect bij de nieuwe slogan Here We Grow™ die Stokke wereldwijd introduceerde. Deze benadrukt het belang van verbinding, leren en ontwikkeling om ouders en kinderen te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen en de beste versie van zichzelf te worden.

Stokke® Limas™ is vanaf 16 mei verkrijgbaar bij de Stokke verkooppunten en online via Stokke.com.

- Stokke® Limas™ draagzak (3,2 tot 15 kg), adviesprijs €129,-
- Stokke® Limas™ draagzak Plus (4 tot 18 kg), adviesprijs €139,-
- Stokke® Limas™ draagzak Flex (4 tot 20 kg), adviesprijs €139,-

Reacties
Anderen bekeken ook