Foto: 2014/Zoef-Zoef-Dieren-collectieVTech.jpg

Zoef Zoef Dieren collectie van VTech

De Zoef Zoef Dieren collectie van VTech wordt nog spannender! Zoveel zelfs, dat het Boomhuis in Nederland nu al genomineerd is tot Speelgoed van het Jaar.

En we hoeven er niet eens meer voor op safari. Nelly Nijlpaard, Luc Leeuw, Anne Aap, Tygo Tijger, Zoey Zebra en Olga Olifant vinden het minstens zo leuk samen met Gigi Giraf en Koen Krokodil in de dierentuin, de prachtige speelset waarmee naar eigen inzicht een utopia voor dierenvriendjes wordt gebouwd. Dat is in combinatie met de 26-delige Avonturenpaden dé garantie voor eindeloos speelplezier voor kleintjes van 1 tot 5 jaar.

Leuk is dat VTech opnieuw bewust kiest voor kwaliteit en uitdaging op lange termijn. Deserie mag eenvoudig ogen, de mogelijkheden zijn eindeloos! Helemaal nieuw zijn drie sets; het Avonturenbos, het Boomhuis en de Dierentuin. Ze werken volgens het bekende principe: de dierenvriendjes passeren de magische sensors en prompt klinken er geluidjes, liedjes en melodietjes. Omdat de sets onderling te combineren zijn, groeit hun wereldje stap voor stap en zal geen kind zich vervelen. En dat is precies waar VTech patent op heeft, spelen moet spannend zijn en blijven! Ook leuk: bij de speelsets zit ook een nieuw vriendje. Patty Panda, Niels Neushoorn en Barry Beer sluiten zich graag aan in het rijtje favorieten voor jaren.

Advies verkoopprijs: VTech Zoef Zoef Dieren Dierentuin € 39,95 - VTech Zoef Zoef Dieren Boomhuis € 29,95 - VTech Zoef Zoef Dieren Avonturenbos € 17,95 en VTech Zoef Zoef Dieren Avonturenpaden € 15,95.

Meer informatie: www.vtechnl.com

Publicatiedatum: 21 juli 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties