Foto: Luvion

Design in de babykamer

De bestverkochte beeldbabyfoon van Nederland is er nu in een prachtige limited editie.

Deze wooden print editie is écht iets anders dan de huidige verkrijgbare babyfoons en past helemaal in iedere moderne babykamer met zijn natuurlijke look & feel. Vanzelfsprekend heeft ook deze Luvion haarscherp beeld en geluid, en werkelijk alle functies die je maar kan bedenken. Met zijn houten design staat deze babyfoon symbool voor de prachtige aarde en creëert een warme en tegelijkertijd trendy uitstraling die vrijwel met elke stijl goed te combineren valt.

Luvion Essential Limited

Het 'nature inspired' Scandinavische design heeft alles wat je je maar van een beeldbabyfoon kunt wensen. Een beeldscherm van 3.5 inch met haarscherp beeld, nachtzicht en een digitale zoomfunctie. Bovendien kun je meerdere camera’s op het apparaat aansluiten. Het gecodeerde signaal zorgt voor een 100 % volledige veilige en storingsvrije connectie. Met de terugspreekfunctie en op afstand bestuurbare slaapliedjes kun je ook vanuit de huiskamer contact maken met je baby.

De Luvion Essential heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, en won hierdoor al meerdere awards. Zo kwam de beeldbabyfoon als 'Beste uit de Test' bij Kek Mama, werd het als best reviewed in Kieskeurig en een nominatie voor de Consumenten Award voor het beste product.

De 'wooden look' is een tijdelijke limited edition die aansluit bij de wens van ouders om de babykamer design-minded in te richten.

Meer informatie: www.luvion.nl

Reacties