Foto: wonennl-Stokke_tripp_trapp_1_cropped

Maak kennis met de Stokke® Tripp Trapp® van Stokke® in Fjord Blue

Stokke introduceert een nieuwe kleur in de Tripp Trapp trendcollectie: Tripp Trapp Fjord Blue.

30 September 2022

Geïnspireerd op de Noorse natuur

Fjord Blue heeft zijn kleur te danken aan zijn adembenemende oorsprong. Fjorden zijn lange, smalle inhammen aan een rotsachtige kust, die in verschillende landen te vinden zijn. Zo ook in Noorwegen, dat met ruim 1.000 fjorden de meeste wereldwijd telt. Met diep, glinsterend water, omringd door indrukwekkende kliffen en betoverende watervallen zijn ze een natuurwonder.

Naast dat Fjord Blue is geïnspireerd op de Noorse roots van Stokke, straalt deze frisse trendkleur ook warmte en rust uit in ieder interieur. De Tripp Trapp stoel in het nieuwe Fjord Blue is stoer, tijdloos en duurzaam. Net als de fjorden zelf, gaat de Tripp Trapp Fjord Blue generaties lang mee.

Heerlijk zacht zitten met het ‘Into the Deep’ kussen
Met het nieuwe Tripp Trapp Classic kussen, Into the Deep, geef je je Tripp Trapp nog meer persoonlijkheid en wordt het comfort van kleintjes vergroot. Het design is gebaseerd op het onderwaterleven, met planten, vrolijke visjes en grappige kwalletjes. Helemaal kidsproof. Alle Tripp Trapp Classic kussens zijn van hoogwaardige kwaliteit, stimuleren de veiligheid en zitten heerlijk zacht. Deze zijn verkrijgbaar in diverse prints en stijlen, waardoor ze passen bij ieder interieur.

Het Tripp Trapp® concept
De afgelopen vijftig jaar zijn al meer dan 13 miljoen kinderen over de hele wereld opgegroeid met de iconische Tripp Trapp stoel, van baby tot volwassenen. Dankzij het intelligente ontwerp, met een in hoogte en diepte verstelbare zit- en voetenplank, kan je kleintje zich vrij bewegen. Hierdoor zitten je kindjes altijd en op iedere leeftijd, in een aangename positie. Met de Tripp Trapp schuiven kinderen vanaf de geboorte aan tafel, waardoor ze zich op een veilige en comfortabele manier ontwikkelen binnen het gezinsleven. 

Het verhaal achter het ontwerp: 50 jaar Tripp Trapp®
Tor, de zoon van Peter Opsvik, was twee jaar oud toen zijn vader zag dat hij niet lekker zat en niet bij de eettafel kon. Voor kleintjes was het destijds bijna niet mogelijk om samen met de rest van het gezin gezellig aan tafel te zitten en vanuit deze waarneming heeft Peter Opsvik onze kijk op kinderstoelen revolutionair veranderd. Hij bedacht een oplossing waardoor kinderen op elke leeftijd een comfortabele en ergonomische plek aan tafel hebben: het ontstaan van de Tripp Trapp.

Tripp Trapp® in het kort:

  • Groeit mee met je kindje, van pasgeboren baby tot aan volwassenheid
  • Comfort, ondersteuning en bewegingsvrijheid op elke leeftijd
  • Getest en vertrouwd voor uitstekende veiligheid en duurzaamheid
  • Gemaakt in Europa, vervaardigd met hoogwaardige kwaliteit*
  • Op de Tripp Trapp stoel heb je 7 jaar garantie

 

Prijs en verkrijgbaarheid 

De Tripp Trapp Fjord Blue, Tripp Trapp Fjord Blue Baby Set en het Tripp Trapp Classic Into The Deep kussen zijn vanaf 1 september 2022 te koop bij alle Stokke retailers en online via www.stokke.com

 

Adviesverkoopprijs:

  • Tripp Trapp® Fjord Blue: €229,-
  • Tripp Trapp ® Baby Set Fjord Blue: €54,-
  • Tripp Trapp ® Classic Cushion Into the Deep: €49,-

Reacties