Foto: 2022/Poppykalas-goes-Relaxound.jpg

Poppykalas goes Relaxound

De succesvolle Deense ontwerpster Thilde Kristensen ontwierp voor Relaxound de nieuwe Limited Edition van de Zwitscherbox.

24 Juli 2022

Met haar floral designstudio Poppykalas interpreteert zij bloemen op een nieuwe manier.

De nieuwe Zwitscherbox Poppykalas Limited Edition laat je door de exclusieve bloemendessin en het vrolijk getjilp van vogels met meerdere zintuigen genieten van de natuur. Geïnspireerd door de traditie van de Japanse ikebana brengt ze bloemen in het interieur.

Cherry Blossom Dahlia Splash Floral Sky

Met Cherry Blossom bloeien kersenbloesems het hele jaar door. Dit vrolijk ogende design in combinatie met de welbekende vogelgeluiden van de Zwitscherbox zorgen voor een glimlach op ieders gezicht. Voor Dahlia lovers is er Dahlia Splash, het decor is een inspirerend en kleurrijk boeket. Het design Floral Sky toont zonnige droogbloemen en delicate madeliefjes. Een licht boeket dat van de zwarte achtergrond af spat.

De Zwitscherbox inspireert al sinds 2013 mensen over de hele wereld. Exclusieve limited editions van internationale kunstenaars verrijken jaarlijks het portfolio.

De Zwitscherbox wordt geactiveerd zodra er iemand in de buurt komt. Er ontstaat een verfrissend getjilp van vogels, door middel van een bewegingsmelder, welke na 2 minuten weer vervaagt. Of het nu thuis of op kantoor is, het vrolijke getjilp van vogels laat ons in een wereld duiken zonder stress en tijdsdruk. We komen tot rust als in een boswandeling: we horen het verfrissende lied van vogels, onze blik wordt zacht en de adem dieper. Dat is gezond voor lichaam en geest.

Poppykalas Limited edition: € 49,- op www.relaxound.com

Reacties
Anderen bekeken ook