Nieuw: altijd de juiste vloerbescherming met Scratch no More keuzehulp

Moeite met het vinden van de juiste vloerbescherming? De nieuwe Scratch no More keuzehulp helpt je op weg.

04 Augustus 2022

Scratch no More produceert hoogwaardige vloerbeschermings producten voor allerlei soorten poten. Hierdoor kan het soms lastig zijn de juiste beschermdop voor de juiste meubelpoot te vinden. Met de keuzehulp op de vernieuwde Scratch no More website komt daar nu verandering in.

Door middel van het beantwoorden van vragen word je door de keuzehulp heen gegidst. Denk hierbij aan het type onderstel, de vorm en de afmetingen. Uiteindelijk kom je dan uit bij het product dat het beste bij jouw meubel past. Zo kom je binnen een paar minuten tot de juiste krasvrije oplossing.

Scratch no More


Scratch no More produceert sinds 2011 krasvrije beschermdoppen. Wat de beschermdoppen uniek maakt is dat deze zijn voorzien van drooglooptapijt. Hierdoor komt het vuil tussen de tapijthaartjes terecht en wordt het niet in de vloer gedrukt. Dit maakt Scratch no More beschermdoppen gegarandeerd krasvrij. Bij gangbare beschermdoppen zoals vilt en teflon wordt vuil zoals zand als schuurpapier in de vloer gedrukt wanneer er met de stoel geschoven wordt. Daarnaast slijten deze doppen erg snel. Scratch no More gaat maar liefst acht keer langer mee dan vilt.

Op zoek naar de juiste vloerbescherming? Probeer de keuzehulp uit op www.scratchnomore.nl

Meer van Scratch no More
Reacties