Partner

Olja Houtbouw, Hotcare en Heatdesign

Houtbouw bedrijf voor op maat gemaakte gebouwen en moderne, unieke houten huizen bouwen in Nederland en daarbuiten. In samenwerking met de beste vaklui kunt U zelf uw houten gebouw ontwerpen in houtstapelbouw of houtskeletbouw en deze als bouwpakket op de plek van bestemming laten afleveren. Aan U de keuze om het zelf op te bouwen of dit door onze vakbekwame timmerlieden te laten verzorgen.  Wonen in hout is grandioos!

Tevens leverancier van hoogwaardige en moderne pelletkachels, stukhoutketels en design houtkachels met hoog rendement voor binnen en buiten al dan niet gecombineerd met het centrale verwarming systeem. En daarbij behorende houtpellets, chips en houtsnippers van uitstekende kwaliteit om goedkoper mee te gaan stoken. Wij leveren de oplossing in alternatieve energie!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht oljahoutbouw.nl

Houten prieelen

Wanneer U ook lekker droog in de tuin wil zitten genietend van al het moois en heeft U nog geen overkapping, dan kan een houten prieel de juiste oplossing bieden. Door het brede assortiment wat wij bieden, vind U bij ons de juiste prieel welke aansluit bij Uw tuinontwerp. Mocht U onverwacht niet het juiste model kunnen vinden, dan kunt U bij ons ook terecht voor bouw werk op maat. Laat ons Uw ideeen uitwerken zodat wij Uw fantasie in Uw tuin kunnen verwezenlijken!

Tuinhuisjes inclusief overkapte veranda

Heeft U liever een overkapping met ingebouwde bergruimte?

Tuinhuisjes met extra overkapping

Meer lezen over
'Houten prieelen'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.