Partner

Ricks Wuts Doe het Zelf

De zaak is gestart in 1962 en bestaat dus dit jaar 51 jaar en wel door mijn vader Karel Wuts die eerst een houtdraaierij had. In 1992 is de zaak ingrijpend verbouwd zodat er nu een winkeloppervlak is van 180m2 .

Je kunt hier zelfs terecht voor een boutje of een schroefje, maar ook houten latten , ijzerwaren, handgereedschap, verf en verfwaren, horassortiment en sanitair zoals pvc leidingen en koperwerk.

Volgens klanten Ricks te vergelijken met een kleine Gamma. Maar je kunt ook terecht voor Aloe Vera gezondheidsproducten en diverse telecom mogelijkheden, en eventueel ook energie zoals stroom en gas , hier is Ricks dan onafhankelijk vertegenwoordiger voor. ‎

Ook biedt hij schoenreparatie en stomerij aan. Sinds kort biedt Ricks Wuts nu ook internet in combinatie met digitale telefonie en eventueel ook tv erbij.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht rickswuts.nl

Terrasreiniger

Nu de zomer in het land is wordt het tijd om de vloeren buiten het huis ook eens te onderhouden. Dit kan heel goed met de Blue Wonder terrasreiniger. Hij verwijdert atmosferische vervuiling, groensluier en gebruiksvuil. Geschikt voor terrassen, paden, muren, terracottapotten en grafzerken. Het heeft de geur van pas gemaaid gras. Blue Wonder terrasreiniger is verkrijgbaar in een verpakking van 3 liter die kant en klaar is en te gebruiken met een los verkrijgbaar spraysysteem. Blue Wonder terrasreiniger moet niet nagespoeld worden en allen gebruiken bij droog weer. Of in een fles van 1 liter wat geconcentreerd is en nog opgelost moet worden. Het hele Blue Wonder outdoor assortiment is verkrijgbaar bij Ricks Wuts Doe Het Zelf in Swalmen voor een prijs van € 6.99 per stuk.

Blue Wonder outside

Toepassing
Verwijdert atmosferische vervuiling, groensluier en gebruiksvuil.

Omschrijving
Geschikt voor terrassen, paden, muren, terracotta potten en grafzerken.
Met de geur van pas gemaaid gras.
Genoeg voor de reiniging van 60m².

Dosering en Gebruiksaanwijzing
Voeg één deel terrasreiniger concentraat toe aan twee delen water. Breng de oplossing aan middels gieter en harde bezem of sprayflacon. Niet naspoelen. Let op: Aanbrengen bij droog weer.

Meer lezen over
'Terrasreiniger'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.