Geverfde houten vloer

Bij Forrester heb je keuze uit een zeer breed assortiment houten vloeren. Van klassieke tot moderne en van verouderde tot geverfde vloeren. Daarnaast kun je kiezen voor diverse afwerkingen als was en (kleur)oliën. De mogelijkheden zijn oneindig. Trend van de laatste periode is de geverfde vloer, waarvan de witte kleur het populairst is.

Budget witte vloer

Forrester Vloeren komt binnenkort met een budget witte vloer vanaf € 89/m2 inclusief btw. Forrester Vloeren,uit Drachten levert namelijk lamel- en massieve houten vloeren voor ieder budget.

Zij zijn gespecialiseerd in 'custommade houten vloeren' van klassieke tot moderne en van verouderde tot geverfde vloeren met korte levertijden. Bezoek de showroom aan Loswal 12 in Drachten om u te laten inspireren.

Houten vloeren

Wat is een Massief houten vloer?
Massief houten vloeren bestaan uit massieve planken van 100% hout.

Wat is Lamelparket?
Lamelparket bestaat uit twee of drie lagen (2- of 3-laags) waarbij de toplaag bestaande uit 100% hout is geplakt op een laag van een uit houtvezels bestaand materiaal. Afhankelijk van de gekozen vloer is de toplaag verkrijgbaar in een dikte van 1 tot 3 mm.

Sorteringen
De eiken vloerdelen zijn verkrijgbaar in drie sorteringen: Prime, Select en Rustiek. De sortering wordt onder andere bepaald door de natuurlijke kleurcontrasten en de hoeveelheid en grootte van de noesten in de vloerdelen.

Prime: geen tot zeer weinig noesten. Noestjes met een doorsnede tot circa 40 mm. en een minimum kleurcontrast toegestaan.
Select: weinig noesten. Noesten met een doorsnede tot circa 25 mm. en natuurlijke kleurcontrasten toegestaan.
Rustiek: Noesten groter dan circa 25 mm. en natuurlijke kleurcontrasten toegestaan.
Extra rustiek: Alle voorkomende defecten komen in de vloer voor. Robuuste uitstraling. Niet gestopt, niet geschuurd.