Black to White vloeren

De nieuwe collectie Black to White van Forrester is de trend op het gebied van houten vloeren. Ten voorbeeld is deze Original handpainted White.

Original handpainted White

Als je op zoek bent naar een authentieke lamelvloer voor een aantrekkelijke prijs, dan is deze parketvloer Original handpainted White met 4 mm toplaag precies wat je zoekt. Deze witte verouderde houten vloer behoort tot de 'Black to White' collectie, de Black to White collectie omvat acht verschillende nieuwe tinten en stijlen. Deze Original handpainted White lamelvloer is behandeld met een aantal lagen witte verf, waarna de vloer is verouderd. Deze houten vloer met een 4 mm Europees eiken toplaag is een waardevol product, de laatste laag witte verf is handmatig aangebracht. De kwaststrepen geven deze vloer een ambachtelijke uitstraling, met een knipoog naar vroegere tijden. De lamelvloer wordt standaard kant en klaar afgeleverd, zodat je de vloer zelf kunt leggen. Je kunt natuurlijk ook gebruikmaken van de unieke legservice van Forrester. De Original handpainted White is een lamelvloer dat zeker niet zal misstaan in jouw interieur!

Black to White collectie

Verschillende grijze tinten componeren samen het contrast van donker naar licht en vormt de basis voor deze nieuwe collectie. Sfeer in woon- en werk omgeving past perfect bij de vloeren uit de Black to White collectie dankzij de natuurlijke uitstraling. De vloerdelen ondergaan verschillende behandelingen, waardoor er een natuurlijke reactie met het looizuur in het eikenhout optreedt en de uiteindelijke kleur ontstaat. Daarna worden deze eikenhouten vloerdelen afgewerkt met een hardwaxolie op waterbasis.
Black to White Collectie

Specificaties

– Eiken lamel, rustiek
– Dikte: 15 mm
– Breedte: 190 mm
– Lenge: 1900 mm
– Watergedragen lak
– Veer en groef rondom
– Geschikt voor vloerverwarming