GARDENA Cleansystem

Het nieuwe Original GARDENA Cleansystem zorgt voor perfect nat onderhoud. Of het nu om de ramen wassen, het terras schrobben of de auto wassen gaat, voor iedere schoonmaakklus bestaat nu de perfecte oplossing. De raamwasborstel met trekker is een van de zes aansluitgereedschappen met waterdoorvoer en kan zowel los als met steel gebruikt worden. Dankzij verschillende stelen en talrijke aansluitgereedschappen is combineren eenvoudig en wordt schoonmaken leuk.

Productinformatie

Wat schoon is, moet ook schoon blijven. Wat dat betreft is er nogal wat werk aan de in winkel. Met name rondom huis en tuin valt veel te poetsen. Denk bijvoorbeeld aan de ramen, de wintertuin, broeikas, terras, trappen, tuinmeubelen, gereedschap, auto en caravan. Deze waslijst kan moeiteloos uitgebreid worden en ieder onderhoud stelt zo zÂ’n eisen.
 
Het nieuwe Original GARDENA Cleansystem komt dan ook als geroepen. Dit systeem is uniek in Europa en heeft zijn waterdoorvoer via het Original GARDENA System. Dankzij verschillende stelen en talrijke aansluitgereedschappen kun je eenvoudig en veelzijdig combineren. Voor iedere schoonmaakklus bestaat de perfecte oplossing.
 
Alleen al de keuze van de watersteel is ideaal. Deze is er in een lengte van 90 of 150 cm. Ook is er een telescoopsteel die trapsgewijs uitgeschoven kan worden van 155 tot 260 cm. Een watersteel met zwenkarm komt zelfs in de moeilijkste hoeken. De waterdoorvoer is traploos instelbaar. Het geïntegreerde bijmengapparaat leent zich bij uitstek om schoonmaakmiddelen toe te voegen waardoor nat onderhoud een extra dimensie krijgt.
 
Dat het systeem ook veelzijdig is, is te zien aan bijvoorbeeld de raamwasborstel met trekker, die is ook als handgereedschap te gebruiken. Of de Comfort schrobber met vlakke straal en krabber om hardnekkig vuil te verwijderen. Zes andere aansluitgereedschappen met waterdoorvoer maken het geheel compleet. Ze zijn makkelijk te wisselen, hebben gevoel voor kwetsbare oppervlakken en bieden meerwaarde bij iedere schoonmaakbeurt.
 
Voor consumenten die hun eerste stappen op het Cleansystem-pad zetten heeft GARDENA aantrekkelijke totaalpakketten: de autowasset (ook voor kwetsbare oppervlakken), de raamwasborstelset en de terrasset voor grondig nat onderhoud van stenen vloeren.
 

Impressie

       
 
 
 
Meer van Husqvarna Nederland BV Bekijk alle

Turbotrimmer accuCut

Ieder zakapparaat is tegenwoordig uitgerust met lithium-accuÂ’s. Deze moderne accutechnologie is werkelijk top; makkelijk oplaadbaar, aangenaam in onderhoud, sterk en duurzaam. Bovendien zijn deze accuÂ’s licht en compact. Naast deze voordelen biedt GARDENA vooral comfortabel tuinonderhoud met toekomst. De nieuwe turbotrimmer accuCut, accugraskantscharen 60, 80 en 100, evenals de accu-buxusscharen 80 en 100 halen hun energie uit lithium en laten je snoerloos tuinieren. Zo blijft uw tuin tenminste in vorm!

Husqvarna Nederland BV

Pomp en filter

Voor helder vijverwater heb je een pomp en een filter nodig. Alleen welke pomp en welk filter? Voor liefhebbers die hun eerste vijver willen aanschaffen, is de keuze allesbehalve eenvoudig. Daarom biedt GARDENA complete sets vijverfilters. Voor iedere behoefte is er een passende oplossing die direct inzetbaar is. Geen behoefte aan helder water, maar wel je tuin op orde? Gardena heeft een uitgebreid assortiment tuingereedschappen waaronder besproeiingssets, snoeischaren, strooiwagens enzovoort.

Husqvarna Nederland BV

AquaContour automatic

Stel je eens voor: een tuin die met smaak en fantasie is vormgegeven en één en al afwisseling biedt. Met bloemen, heesters en rozen, met struikgewas voor luwte en privacy, met een vijver bij het terras en met een gezellige zithoek. Om ieder gedeelte exact te beregenen is er nu de nieuwe, unieke multi-instelbare sproeier AquaContour automatic van GARDENA. Een wereldprimeur! Deze sproeier zorgt ervoor dat iedere tuinzone z’n natje en z’n droogje krijgt. Met andere woorden: wat nat mag worden, krijgt water. En wat droog moet blijven, blijft droog. Zonder water te verspillen. Zo eenvoudig is beregenen op maat!

Husqvarna Nederland BV

Comfort strooiwagens

In de tuin en om het huis valt nogal wat te strooien. Denk bijvoorbeeld aan kalk, mest, zaad en strooigoed als zout, zand en split. Daarvoor hebt u een strooiwagen nodig die breed inzetbaar is. De nieuwe Classic strooiwagen 300 en Comfort strooiwagens 500 en 800 van GARDENA zijn wat dat betreft veelzijdige talenten. Deze wagens lenen zich voor een keur aan strooigoed, van grof tot fijn. Ieder materiaal wordt betrouwbaar en in de juiste hoeveelheid uitgestrooid. Behoorlijk comfortabel dus!

Husqvarna Nederland BV