GARDENA Cleansystem

Het nieuwe Original GARDENA Cleansystem zorgt voor perfect nat onderhoud. Of het nu om de ramen wassen, het terras schrobben of de auto wassen gaat, voor iedere schoonmaakklus bestaat nu de perfecte oplossing. De raamwasborstel met trekker is een van de zes aansluitgereedschappen met waterdoorvoer en kan zowel los als met steel gebruikt worden. Dankzij verschillende stelen en talrijke aansluitgereedschappen is combineren eenvoudig en wordt schoonmaken leuk.

Productinformatie

Wat schoon is, moet ook schoon blijven. Wat dat betreft is er nogal wat werk aan de in winkel. Met name rondom huis en tuin valt veel te poetsen. Denk bijvoorbeeld aan de ramen, de wintertuin, broeikas, terras, trappen, tuinmeubelen, gereedschap, auto en caravan. Deze waslijst kan moeiteloos uitgebreid worden en ieder onderhoud stelt zo zÂ’n eisen.
 
Het nieuwe Original GARDENA Cleansystem komt dan ook als geroepen. Dit systeem is uniek in Europa en heeft zijn waterdoorvoer via het Original GARDENA System. Dankzij verschillende stelen en talrijke aansluitgereedschappen kun je eenvoudig en veelzijdig combineren. Voor iedere schoonmaakklus bestaat de perfecte oplossing.
 
Alleen al de keuze van de watersteel is ideaal. Deze is er in een lengte van 90 of 150 cm. Ook is er een telescoopsteel die trapsgewijs uitgeschoven kan worden van 155 tot 260 cm. Een watersteel met zwenkarm komt zelfs in de moeilijkste hoeken. De waterdoorvoer is traploos instelbaar. Het geïntegreerde bijmengapparaat leent zich bij uitstek om schoonmaakmiddelen toe te voegen waardoor nat onderhoud een extra dimensie krijgt.
 
Dat het systeem ook veelzijdig is, is te zien aan bijvoorbeeld de raamwasborstel met trekker, die is ook als handgereedschap te gebruiken. Of de Comfort schrobber met vlakke straal en krabber om hardnekkig vuil te verwijderen. Zes andere aansluitgereedschappen met waterdoorvoer maken het geheel compleet. Ze zijn makkelijk te wisselen, hebben gevoel voor kwetsbare oppervlakken en bieden meerwaarde bij iedere schoonmaakbeurt.
 
Voor consumenten die hun eerste stappen op het Cleansystem-pad zetten heeft GARDENA aantrekkelijke totaalpakketten: de autowasset (ook voor kwetsbare oppervlakken), de raamwasborstelset en de terrasset voor grondig nat onderhoud van stenen vloeren.
 

Impressie