Partner

Olja Houtbouw, Hotcare en Heatdesign

Houtbouw bedrijf voor op maat gemaakte gebouwen en moderne, unieke houten huizen bouwen in Nederland en daarbuiten. In samenwerking met de beste vaklui kunt U zelf uw houten gebouw ontwerpen in houtstapelbouw of houtskeletbouw en deze als bouwpakket op de plek van bestemming laten afleveren. Aan U de keuze om het zelf op te bouwen of dit door onze vakbekwame timmerlieden te laten verzorgen.  Wonen in hout is grandioos!

Tevens leverancier van hoogwaardige en moderne pelletkachels, stukhoutketels en design houtkachels met hoog rendement voor binnen en buiten al dan niet gecombineerd met het centrale verwarming systeem. En daarbij behorende houtpellets, chips en houtsnippers van uitstekende kwaliteit om goedkoper mee te gaan stoken. Wij leveren de oplossing in alternatieve energie!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht oljahoutbouw.nl

Tuinhuisjes blokhutten

Keuze uit een ruim assortiment aan standaard houten tuinhuisjes blokhutten met een uitstekende kwaliteit prijs verhouding. Bij ons bestaat de mogelijkheid om het prefab bouwpakket tuinhuis op plek van bestemming te laten opbouwen door ervaren timmerlieden. U kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen.

Wij hebben een breed scala aan blokhutten van vier tot achts hoek modellen, met overkapte veranda of zonder, echt glas of kunstof en met lessenaarsdak of zadeldak. Daarnaast kunnen wij ook Uw eigen tuinhuis wensen in houtbouw uitvoeren. Heeft U een leuk eigen idee? Aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Olja houtbouw staat bekend vanwege het deskundige op maat advies, de snelle leveringen, de kwaliteit en goede prijzen!

Meer modellen

Aanbieding blokhut

Meest verkochte tuinhuis. Nu in de aanbieding! Van €1.499 voor €1.260

Voor meer details ga naar; Blokhut Ingmar 

Meer lezen over
'Tuinhuisjes blokhutten'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.