Partner

Olja Houtbouw, Hotcare en Heatdesign

Houtbouw bedrijf voor op maat gemaakte gebouwen en moderne, unieke houten huizen bouwen in Nederland en daarbuiten. In samenwerking met de beste vaklui kunt U zelf uw houten gebouw ontwerpen in houtstapelbouw of houtskeletbouw en deze als bouwpakket op de plek van bestemming laten afleveren. Aan U de keuze om het zelf op te bouwen of dit door onze vakbekwame timmerlieden te laten verzorgen.  Wonen in hout is grandioos!

Tevens leverancier van hoogwaardige en moderne pelletkachels, stukhoutketels en design houtkachels met hoog rendement voor binnen en buiten al dan niet gecombineerd met het centrale verwarming systeem. En daarbij behorende houtpellets, chips en houtsnippers van uitstekende kwaliteit om goedkoper mee te gaan stoken. Wij leveren de oplossing in alternatieve energie!

MEER TONEN

Luxe barbeques

Luxe barbeques gestookt met houtpellets.

Heerlijk barbequen, roken en grillen!
Onze houtpellet barbeques geven u het aroma van echt gerookt hout en het gemak van de gasgrill. Er zit een automatische ontsteking op wat zorgt voor een blijvende gelijkmatige warmteverdeling. Voor vis, kip en vlees zijn er drie warmtestanden. De barbeques staan naast hun unieke design ook bekend om de zuinigheid. De kosten voor een uur genieten bedragen slechts circa € 0,45

Ga voor meer informatie naar;  www.heatdesign.nl

 

Meer lezen over
'Luxe barbeques'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.