Morgana slaaptest

De meeste mensen slapen een derde van hun leven. Stel je eens voor dat in die tijd je lichaam écht kon uitrusten. Geen spanning, lekker uitgerust wakker worden. Bij Morgana kun je het verschil nu zelf ervaren.

Hun goed opgeleide slaapadviseurs zullen je op transparante wijze effectief begeleiden op weg naar deze slaapoplossing. Zij hebben de beschikking over een uniek meetsysteem van Ergosleep, de slaaptest. Met deze slaaptest ga je in 8 minuten ervaren hoe het is om 10 jaar gezond te slapen.

8 minuten testen - 10 jaar goed slapen

Slaaptest

Uit de slaaptest komt je unieke Slaap DNA(r) voort. Dit is de ondersteuning die gebaseerd is op jouw persoonlijke lichaamsprofiel. Naast deze ondersteuning houden ze rekening met het comfortniveau dat je lekker vindt (bijvoorbeeld elektrische verstelbaarheid of een extra topper) en de investering die je bereid bent te doen in 10 jaar vol energie wakker worden.

Zo komen ze tot een combinatie van persoonlijk ingestelde lattenbodem of boxspring, een matras dat bij je past en het juiste hoofdkussen voor optimale onderteuning van de nek.

Bij Morganan zijn ze niet tevreden totdat jij het ook bent. Daarom krijgt je van 90 dagen slaapgarantie. Geen zorgen, altijd de juiste keuze.

Lees wat klanten van ons vinden op het onafhankelijk platform: wugly.nl.

Klik op de link om het zelf te ervaren: www.morgana.nl/wonen.