array(1) { ["path"]=> string(33) "www.morgana.nl;www.zekerslapen.nl" }
Partner

Morgana Franchise B.V.

Morgana biedt slaapoplossingen die gemaakt zijn voor jouw lichaam. Dit zijn unieke producten afgestemd op jouw lichaamsprofiel. Naast de producten zit persoonlijk ook in de manier waarop Morgana hun klanten benadert. Hun adviseurs nemen rustig de tijd voor jou en inventariseren grondig jouw 'slaapgedrag' en voorkeuren om jou te helpen de passende slaapoplossing te vinden. Morgana is constant op zoek naar innovatieve middelen om jou een beter slaapcomfort te kunnen bieden. Een voorbeeld hiervan is de slaaptest: binnen 8 minuten weet je hoe 10 jaar gezond slapen voelt.

MEER TONEN

De Avanti van Morgana is een chique, moderne slaapkamer in mat wit gecombineerd met accenten in zwart hoogglans.

 

Morgana Slaapkamers

 

 

Morgana is dé slaapadviseur van Nederland die weet wat sfeer én gezond slapen betekent. Slaapcomfort begint bij Morgana, met een droomcollectie van slaapkamers, een uitgebreid assortiment matrassen en bedbodems, kasten in alle soorten en maten en de mooiste accessoires. Voor elke wens is er een oplossing!
 

Productomschrijving

Morgana brengt dromen nu wel heel dichtbij. Want kennismaken met de nieuwe modellen is tijdelijk extra interessant. Neem de opvallend vormgegeven Avanti-slaapkamer, die consumenten kunnen aanpassen aan hun persoonlijke slaapideaal. De verschillende combinatiemogelijkheden bieden namelijk alle ruimte aan een eigen invulling, met kastjes, nachtkastjes en linnenkasten in vele hoogtes en breedtes. Hoogglans is hot en dus is de Avanti-slaapkamer smaakvol voorzien van details in hoogglans lak voor een luxueuze en rijke uitstraling. En tóch nog steeds voor een prijs waarvan je alleen maar kunt dromen... 

 

Bedset 160x200 cm € 999,-

 

Meer lezen over
'Bed: Avanti'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.