38 organisaties / ketens alle onderwerpen

De grootste zonweringspecialist van Nederland is altijd dichtbij. Met 38 vestigingen is er altijd wel een Ambiance in jouw buurt.

Vestigingen

Ontwerpen en bouwen in particulier opdrachtgeverschap wordt steeds populairder.

Vakspecialisten

Baden+ is een landelijke franchiseformule voor badkamerwinkels in Nederland. Met ruim 40 winkels is er altijd een Baden+ badkamerspecialist bij jou in de buurt.

Winkels

Al meer dan 30 jaar streven wij naar 'keukens met 'n 9+'. De hoogste klanttevredenheid, dankzij nettoprijzen, eigen montage en een uitstekende service. Bezoek één van onze acht showrooms of kijk op www.dbkeukengroep.nl.

Showrooms

De Keukenvernieuwers zijn zelfstandige ondernemers die samenwerken met en in een landelijke organisatie. Het hoofdkantoor van De Keukenvernieuwers in gevestigd in Tilburg. U als klant heeft het voordeel van de persoonlijke en klantgerichte aanpak van een zelfstandige ondernemer. Daarbij heeft u de zekerheid en ondersteuning van een landelijke organisatie met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van keukens en aanverwante zaken.

Dealers

ETC Design Center Europe is een uniek inspiratiecentrum in Nederland.

Exposanten

Parketmeester: Specialisten in Vloeren! Of u nu een Parketvloer, Laminaatvloer, PVC Vloer of een Kurk Vloer zoekt, bij ons bent u aan het juiste adres!

Dealers

Voorkom verrassingen bij de aanschaf van rolluiken, markiezen of zonwering met het romazo garant keurmerk

Vakspecialisten
1
2
3
4