44 organisaties / ketens alle onderwerpen

De grootste zonweringspecialist van Nederland is altijd dichtbij. Met 38 vestigingen is er altijd wel een Ambiance in jouw buurt.

Vestigingen

Ontwerpen en bouwen in particulier opdrachtgeverschap wordt steeds populairder.

Vakspecialisten

Baden+ is een landelijke franchiseformule voor badkamerwinkels in Nederland. Met ruim 40 winkels is er altijd een Baden+ badkamerspecialist bij jou in de buurt.

Winkels

Het merk Belisol wordt gedragen door lokale ondernemers. Zij geven Belisol een identiteit, een gezicht. Zo staat iedere Belisol-ondernemer borg voor de kwaliteit en de duurzaamheid van onze producten en onze service. De Belisol-ondernemers doen dat van begin tot einde. Van A tot Z. Samen met u realiseren zij dag in, dag uit de knapste projecten. Kozijnen en deuren moeten een leven lang meegaan. Daarom koopt u ze bij ondernemers die u vertrouwt, mensen met ervaring die bovendien kunnen terugvallen op de expertise van een grote, Belgische groep.

Showrooms

Al meer dan 30 jaar streven wij naar 'keukens met 'n 9+'. De hoogste klanttevredenheid, dankzij nettoprijzen, eigen montage en een uitstekende service. Bezoek één van onze acht showrooms of kijk op www.dbkeukengroep.nl.

Showrooms

De Keukenvernieuwers zijn zelfstandige ondernemers die samenwerken met en in een landelijke organisatie. Het hoofdkantoor van De Keukenvernieuwers in gevestigd in Tilburg. U als klant heeft het voordeel van de persoonlijke en klantgerichte aanpak van een zelfstandige ondernemer. Daarbij heeft u de zekerheid en ondersteuning van een landelijke organisatie met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van keukens en aanverwante zaken.

Dealers

ETC Design Center Europe is een uniek inspiratiecentrum in Nederland.

Exposanten

Parketmeester: Specialisten in Vloeren! Of u nu een Parketvloer, Laminaatvloer, PVC Vloer of een Kurk Vloer zoekt, bij ons bent u aan het juiste adres!

Dealers

Voorkom verrassingen bij de aanschaf van rolluiken, markiezen of zonwering met het romazo garant keurmerk

Vakspecialisten

Select Windows is een producent en leverancier van kunststof kozijnen, maar levert en plaatst ook dakkapellen, veranda’s, vouwwanden, balkonbeglazing, garagedeuren en zonwering.

Showrooms

De vereniging Nederlandse Haarden- en Kachelbranche verkoop-installatie heeft het initiatief genomen voor een officiële erkenning van installateurs van haarden en kachels. Daaraan kunnen de betere installateurs worden herkend, waarbij u zeker weet dat u met een vakbekwaam bedrijf te maken heeft.

Specialisten

De Stichting Nederlandse Haarden- en Kachelbranche (NHK) is een organisatie waar voortdurend de kwaliteit en de installatie van hout, pellets en gasgestookte haarden en kachels wordt bevorderd.

Dealers

Wij zijn TMC Wonen. Deskundige woninginrichters met een persoonlijke aanpak. We hebben meer dan 45 jaar ervaring in het geven van compleet interieuradvies. Van raambekleding en vloerbedekking tot passende meubels. Bezorgen leggen en monteren doen we zelf. Met speciaal hiervoor opgeleide, eigen vakmensen. Wij verrassen jou met onze ideeën in jouw stijl en naar jouw wensen. Zo maken van jouw huis jouw thuis.

Winkels

In onze showroom bieden wij je een breed overzicht van allerlei soorten houten vloeren.

Showrooms

Blokhutten, tuinhuisjes, aluminium terrasoverkappingen, houten veranda’s, luxe chalets, complete tuinkamers, kapschuren en alle soorten tuinhout vindt u bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven B.V.; met 8 overdekte showrooms in NL en België marktleider en expert op het gebied van tuin- en buitenverblijven.

Winkels

Het VKG Keurmerk biedt consumenten en bedrijven extra zekerheden bij de aanschaf van kunststof kozijnen. De integrale kwaliteit van het Keten Keurmerk en de VKG Kwaliteitseisen vormen hiervan de basis

Dealers

Baderie

Beddenspecialist.nl

Beter Bed

De Keuken Designers

Expolaan

Goossens wonen & slapen

Grando Retail BV

Handyfloor Eindhoven

Hollandsch Slapen

Huis & Energie

Jutter

Keuken Kampioen

Kroon Kozijn Nederland bv

Kvik

Mijn BAD Sanitairspecialist

Morgana

Plieger BV

Sanidrõme

Slaapkenner

Superkeukens

Swiss Sense

Uw Keukenspeciaalzaak

Warmteservice