106 merken alle onderwerpen

Aliplast Aluminium Systems Belgium zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren

Dealers

Group Nivelles is de producent van de merken Assenti, Dzignstone en de I-drain.

Dealers

Vloeren zijn er in vele soorten en kleuren. Maar welke vloer past nu het beste? Deskundige medewerkers van Belakos zijn constant op zoek naar de nieuwste kleuren en dessins voor de beste prijs-kwaliteit verhouding. Of het nu gaat om een sfeervol en warm tapijt of onderhoudsvriendelijk luxueus en veelzijdige PVC, u vindt het bij Belakos! Wij zijn een betrouwbare partner en bieden altijd een passende oplossing voor een optimaal woongenot bij al onze klanten. Al ruim 60 jaar is Belakos een begrip, niet alleen in Nederlandse huiskamers maar over de hele wereld! Particulieren kunnen onze kwaliteitsproducten vinden bij een groot netwerk van Nederlandse verkooppunten. Daarnaast werken wij op de Europese markt samen met projectontwikkelaars en -inrichters.

Dealers

Het merk Belisol wordt gedragen door lokale ondernemers. Zij geven Belisol een identiteit, een gezicht. Zo staat iedere Belisol-ondernemer borg voor de kwaliteit en de duurzaamheid van onze producten en onze service. De Belisol-ondernemers doen dat van begin tot einde. Van A tot Z. Samen met u realiseren zij dag in, dag uit de knapste projecten. Kozijnen en deuren moeten een leven lang meegaan. Daarom koopt u ze bij ondernemers die u vertrouwt, mensen met ervaring die bovendien kunnen terugvallen op de expertise van een grote, Belgische groep.

Showrooms

BLANCO is één van 's werelds vooraanstaande producenten van exclusieve oplossingen voor de belangrijkste plaats in de keuken, de spoelunit.

Dealers

Brustor is Belgisch fabrikant van zonneschermen, terrasoverkappingen, verandazonwering en screens. Zonneschermen. Terrasoverkappingen met lamellendak of doek.

Dealers

Passie voor perfectie... Ligt in de harten van de mensen van Candia en in het hart van elke matras/bed dat ze maken.

Dealers

Cinzento Custom Made® is een merk van Nederlandse bodem dat uitblinkt in het op maat produceren van exclusieve houten vloeren.

Dealers

Compass Ceramic Pools heeft ruim 35 jaar ervaring met het produceren en plaatsen van zwembaden. Het bedrijf heeft vestigingen in maar liefst 42 landen. Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan 70.000 zwembaden geplaatst door Compass Ceramic Pools. 'Ons doel is om écht iets voor de klant te betekenen. We kunnen door samenwerkingen met hoveniers en tuinarchitecten het totaalplaatje voor de klant verzorgen', vertelt Bas Hendrix van Compass Pools Nederland.

Dealers

Contura - Zweedse houtkachels van topkwaliteit. Duurzaam en Co2 neutraal.

Dealers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11