88 merken alle onderwerpen

Aliplast Aluminium Systems Belgium zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren

Dealers

Group Nivelles is de producent van de merken Assenti, Dzignstone en de I-drain.

Dealers

Het merk Belisol wordt gedragen door lokale ondernemers. Zij geven Belisol een identiteit, een gezicht. Zo staat iedere Belisol-ondernemer borg voor de kwaliteit en de duurzaamheid van onze producten en onze service. De Belisol-ondernemers doen dat van begin tot einde. Van A tot Z. Samen met u realiseren zij dag in, dag uit de knapste projecten. Kozijnen en deuren moeten een leven lang meegaan. Daarom koopt u ze bij ondernemers die u vertrouwt, mensen met ervaring die bovendien kunnen terugvallen op de expertise van een grote, Belgische groep.

Showrooms

BLANCO is één van 's werelds vooraanstaande producenten van exclusieve oplossingen voor de belangrijkste plaats in de keuken, de spoelunit.

Dealers

Passie voor perfectie... Ligt in de harten van de mensen van Candia en in het hart van elke matras/bed dat ze maken.

Dealers

Cinzento Custom Made® is een merk van Nederlandse bodem dat uitblinkt in het op maat produceren van exclusieve houten vloeren.

Dealers

Compass Ceramic Pools heeft ruim 35 jaar ervaring met het produceren en plaatsen van zwembaden. Het bedrijf heeft vestigingen in maar liefst 42 landen. Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan 70.000 zwembaden geplaatst door Compass Ceramic Pools. 'Ons doel is om écht iets voor de klant te betekenen. We kunnen door samenwerkingen met hoveniers en tuinarchitecten het totaalplaatje voor de klant verzorgen', vertelt Bas Hendrix van Compass Pools Nederland.

Dealers

Contura - Zweedse houtkachels van topkwaliteit. Duurzaam en Co2 neutraal.

Dealers

COREtec® is de nieuwste revolutie in de harde vloerbedekking

Dealers

Deense producent van hoogwaardige trendy keuken- en badkamer mengkranen.

Dealers
1
2
3
4
5
6
7
8
9