Partner

Olja Houtbouw, Hotcare en Heatdesign

Houtbouw bedrijf voor op maat gemaakte gebouwen en moderne, unieke houten huizen bouwen in Nederland en daarbuiten. In samenwerking met de beste vaklui kunt U zelf uw houten gebouw ontwerpen in houtstapelbouw of houtskeletbouw en deze als bouwpakket op de plek van bestemming laten afleveren. Aan U de keuze om het zelf op te bouwen of dit door onze vakbekwame timmerlieden te laten verzorgen.  Wonen in hout is grandioos!

Tevens leverancier van hoogwaardige en moderne pelletkachels, stukhoutketels en design houtkachels met hoog rendement voor binnen en buiten al dan niet gecombineerd met het centrale verwarming systeem. En daarbij behorende houtpellets, chips en houtsnippers van uitstekende kwaliteit om goedkoper mee te gaan stoken. Wij leveren de oplossing in alternatieve energie!

MEER TONEN

Houtgestookte cv kachels

Goekoop Stoken!

Met het gebruik van een houtgestookte cv kachel of ketel kunt ook U fors gaan besparen op de huidige energie rekening. Zoals al velen hebben ervaren, blijken de kachels en ketels de ideale oplossing te zijn in alternatieve energie.

Bij ons vind U een breed scala aan houtgestookte cv kachels , ketels pelletkachels en buitenkachels voor zowel de particulier als het bedrijf. Voor de aanschaf is het verstandig om goed te laten berekenen wat voor capaciteit de kachel of ketel nodig heeft om de door U gewenste oppervlakten optimaal te kunnen verwarmen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij U van goede adviezen voorzien.

Meer modellen

Bekijk hier meer modellen; www.heatdesign.nl en www.hotcare.nl

 

Meer lezen over
'Houtgestookte cv kachels'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.