Finnlogs Notaris woning

Houten huis in Notaris stijl van houtskeletbouw gerealiseerd door Finnlogs houtbouw. Ook mogelijk in logbouw.

Notariswoning

Deze woning is de uitwerking van een klassiek en tegelijkertijd landelijke ontwerp, met een moderne afwerking aan de binnenkant. De woning is opgetrokken in houtskeletbouw, aan de buitenkant afgewerkt met brede zweeds rabat delen. Aan de binnenkant zijn de wanden en plafonds wit gestuct, wat de woning een hedendaagse uitstraling geeft.
De kleur van het hout is blauw – wit of officieel Parma grey – wit.
De woning is in 4 maanden gebouwd, door de eigenaren zelf in combinatie met vaste contacten van Finnlogs en een plaatselijke aannemer. De woning is geheel onderkelderd met een prefabkelder.
Opvallend aan deze woning is onder andere de symetrie, typisch voor een notariswoning.
Zowel aan de voor- als de achterkant is een dakkapel aangebracht, waarbij die aan de achterkant aanzienlijk groter is, met uitzicht op de flinke tuin.
De gehele woning is rondom voorzien van een gemetseld trasraam hetgeen de woning meer uitstraling geeft. De boeidelen en deuromlijsting zijn voorzien van speciaal lijstwerk voor een extra klassiek accent.
De woning heeft als opvallend element de grote, chique voordeur; specifiek voor een notariswoning is ook de zij-ingang, die na een klein halletje uitkom in de keuken.
Binnen bieden enkele hoge nokken een zeer ruimtelijk gevoel.
De kavel is 1000 m2, de inhoud van de woning is 560 m3. Het vloeroppervlak van de begane grond is 117 m2 en van de verdieping 108 m2.

 

Profielfoto van Finnlogs Houtbouw BV
Finnlogs Houtbouw BV
De Savornin Lohmanlaan 20, 5252 AH  Vlijmen