houten wastafels

Houten wastafels zijn nieuwe produkten in een eeuwenoude techniek van het zogenaamde ´kuipen´. Het kuypersvak werkt met de natuurlijke principes van het uitzetten van hout onder invloed van water. Dit zorgt voor een zeer karakterestiek badkamermeubel

houten wastafel

Deze wastafel kan in verschillende maten en houtsoorten geleverd worden. Zowel met als zonder aanrechtkastje.

Prijsopgave op maat via de website van badenvanhout

Meer van Baden van hout Bekijk alle

Japanse houten baden

OFURO BINNENBAD Furo, ook bekend in de beleefde vorm ofuro, is Japans voor bad. Specifiek wordt het gebruikt om te verwijzen naar een soort van bad, dat is ontstaan als een kort, steile houten bad. Baden van dit type zijn te vinden in huizen in heel Japan. Maar ook in appartementen en traditionele Japanse herbergen (Ryokans) Een furo verschilt van een conventionele westerse bad doordat het dieper is. De zijkanten zijn over het algemeen vierkant in plaats van schuin. Verder hebben de baden meestal geen overloop.

Baden van hout

houten binnenbad

Een houten binnenbad, is oude traditie hernieuwd toegepast. In deze tijd waarin duurzaamheid en zorg voor het milieu meer centraal staan, maar ook gezondheid en wellness een steeds belangrijkere plaats innemen is een houten bad een prima keuze. Naast een stijlvolle blikvanger in uw badkamer is een houten bad heerlijk in gebruik. Hout is een natuurproduct en bezit ook de natuurlijke eigenschappen. Door de isolerende werking van het hout, blijft het water in een houten bad veel langer warm.

Baden van hout