Houten douchecabines

Een praktische oplossing voor in en rond uw huis is douchen in een houten douchecabine. Voor comfortabele privacy is deze douche bijzonder geschikt. Deze douchecabines worden gemaakt van de meest geschikte houtsoorten en zijn een lust voor het oog. Geen wapperende gordijnen of glazen deur, maar heerlijk hout wat de warmte vasthoudt. De cabine kan geolied of blank geleverd worden.

Houten douchecabine verschillende houtsoorten

 

De douchecabine is zeer goed in huis te gebruiken, of als extra onder dak bij uw caravan of gastenverblijf. Het is comfortabeler douchen. Het hout zorgt er voor dat het binnen in de cabine niet zo snel afkoelt als in een glazen- of kunststoffen douchecabine.

Verschillende houtsoorten.We hebben ons assortiment uitgebreid met douchecabines is verschillende houtsoorten. Op deze manier kunnen we een meer passende oplossing bieden voor uw smaak en aansluiten bij uw wensen.

Het essenhout is zeer geschikt in saunaruimten, omdat dit hout niet warm wordt van de omgevingstemperatuur.

We kunnen de cabines in de lijnolie gezet leveren, of blank hout.

Meer van Baden van hout Bekijk alle

houten binnenbad

Een houten binnenbad, is oude traditie hernieuwd toegepast. In deze tijd waarin duurzaamheid en zorg voor het milieu meer centraal staan, maar ook gezondheid en wellness een steeds belangrijkere plaats innemen is een houten bad een prima keuze. Naast een stijlvolle blikvanger in uw badkamer is een houten bad heerlijk in gebruik. Hout is een natuurproduct en bezit ook de natuurlijke eigenschappen. Door de isolerende werking van het hout, blijft het water in een houten bad veel langer warm.

Baden van hout

Japanse houten baden

OFURO BINNENBAD Furo, ook bekend in de beleefde vorm ofuro, is Japans voor bad. Specifiek wordt het gebruikt om te verwijzen naar een soort van bad, dat is ontstaan als een kort, steile houten bad. Baden van dit type zijn te vinden in huizen in heel Japan. Maar ook in appartementen en traditionele Japanse herbergen (Ryokans) Een furo verschilt van een conventionele westerse bad doordat het dieper is. De zijkanten zijn over het algemeen vierkant in plaats van schuin. Verder hebben de baden meestal geen overloop.

Baden van hout