Partner

Baden van hout

Een houten binnenbad, is oude traditie hernieuwd toegepast. In deze tijd waarin duurzaamheid en zorg voor het milieu meer centraal staan, maar ook gezondheid en wellness een steeds belangrijkere plaats innemen, is een houten bad een prima keuze.

Naast een stijlvolle blikvanger in uw badkamer is een houten bad heerlijk in gebruik. Hout is een natuurproduct en bezit ook de natuurlijke eigenschappen. Door de isolerende werking van het hout, blijft het water in een houten bad veel langer warm.

Moest u in het verleden elke 10 minuten heet water bijvullen, het water in een houten buitenbad blijft uren warm.

Een van onze gebruikers verwoorde het als volgt: ‘ Een houten bad is als een warme deken om je heen, het geeft je door z’n uitstraling een ontspannend gevoel onmiddellijk wanneer je jezelf in het warme water dompelt.’

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht badenvanhout.nl

Houten douchecabines

Een praktische oplossing voor in en rond uw huis is douchen in een houten douchecabine. Voor comfortabele privacy is deze douche bijzonder geschikt. Deze douchecabines worden gemaakt van de meest geschikte houtsoorten en zijn een lust voor het oog. Geen wapperende gordijnen of glazen deur, maar heerlijk hout wat de warmte vasthoudt. De cabine kan geolied of blank geleverd worden.

Houten douchecabine verschillende houtsoorten

 

De douchecabine is zeer goed in huis te gebruiken, of als extra onder dak bij uw caravan of gastenverblijf. Het is comfortabeler douchen. Het hout zorgt er voor dat het binnen in de cabine niet zo snel afkoelt als in een glazen- of kunststoffen douchecabine.

Verschillende houtsoorten.We hebben ons assortiment uitgebreid met douchecabines is verschillende houtsoorten. Op deze manier kunnen we een meer passende oplossing bieden voor uw smaak en aansluiten bij uw wensen.

Het essenhout is zeer geschikt in saunaruimten, omdat dit hout niet warm wordt van de omgevingstemperatuur.

We kunnen de cabines in de lijnolie gezet leveren, of blank hout.

Meer lezen over
'Houten douchecabines'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.