array(1) { ["path"]=> string(56) "www.badenvanhout.nl/nl/binnenbad/binnenbaden-houtsoorten" }
Partner

Baden van hout

Een houten binnenbad, is oude traditie hernieuwd toegepast. In deze tijd waarin duurzaamheid en zorg voor het milieu meer centraal staan, maar ook gezondheid en wellness een steeds belangrijkere plaats innemen, is een houten bad een prima keuze.

Naast een stijlvolle blikvanger in uw badkamer is een houten bad heerlijk in gebruik. Hout is een natuurproduct en bezit ook de natuurlijke eigenschappen. Door de isolerende werking van het hout, blijft het water in een houten bad veel langer warm.

Moest u in het verleden elke 10 minuten heet water bijvullen, het water in een houten buitenbad blijft uren warm.

Een van onze gebruikers verwoorde het als volgt: ‘ Een houten bad is als een warme deken om je heen, het geeft je door z’n uitstraling een ontspannend gevoel onmiddellijk wanneer je jezelf in het warme water dompelt.’

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Baden van hout

teakhouten bad

Een teakhouten binnenbad is een stijlvolle blikvanger in uw badkamer. Een houten binnenbad is ideaal voor de mensen die een romantisch alternatief zoeken voor metaal en kunststof. Hout is een natuurproduct en bezit ook de natuurlijke eigenschappen, zoals goede isolatie. Een houten bad is als een warme deken om je heen, het geeft je door z’n uitstraling een ontspannend gevoel onmiddellijk wanneer je jezelf in het warme water dompelt.

Teakhouten bad

Een teakhouten bad is een duurzame manier om stijlvol  te baden. Een teakbad past zowel in een modern design als in een rustiek of nostalgisch design. De baden kennen een speciale constructie en zijn een juweel voor het oog. Dit is de top van houten baden.

Meer lezen over
'teakhouten bad'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.