wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  verlichting  /   intrigerend-silhouet-van-tafellamp-kyma

Intrigerend silhouet van tafellamp KYMA

Een ongecompliceerd ontwerp en toch alles wat nodig is voor een goede tafellamp. Dit typeert de nieuwe lamp KYMA op z’n best: door de zwarte rug en zilveren voorkant is het een elegante bureaulamp maar zeker niet een al te opvallende verschijning.

Een ongecompliceerd ontwerp en toch alles wat nodig is voor een goede tafellamp. Dit typeert de nieuwe lamp KYMA op z’n best: door de zwarte rug en zilveren voorkant is het een elegante bureaulamp maar zeker niet een al te opvallende verschijning.

De nieuwe aanwinst van fashion4home biedt een modern, intrigerend silhouet en door de geïntegreerde LED-lampen ook goede verlichting.

 

Het ontwerp van de lamp KYMA heeft een zeer stijlvolle uitstraling en is ideaal voor op tafel omdat de lamp maar weinig ruimte inneemt. Ontwerper Ewald Winkelbauer heeft voor de KYMA gebruikgemaakt van het hoogwaardige aluminium composiet materiaal Alucobond. De KYMA is door de intrigerende vormen en het uitzonderlijke materiaal met geen andere lamp te vergelijken.

Bekende ontwerper

Ewald Winkelbauer heeft uiteenlopende producten ontworpen: van pennen en keukens tot verlichting of meubels. Winkelbauer-design houdt van de uitdaging om voorwerpen te ontwerpen voor dagelijks gebruik. Winkelbauer heeft met diverse designs internationale en nationale design prijzen ontvangen.

Productinformatie

De KYMA is een ideale tafellamp met de volgende afmetingen: breedte 50 cm, diepte 8,5 cm, hoogte 40 cm De webshop fashion4home biedt deze lamp aan voor maar € 119 waardoor u voor een betaalbare prijs een design product in huis haalt.

Over fashion4home

De webwinkel fashion4home biedt exclusieve design meubels en moderne woonaccessoires waarbij online consumenten stijlvol en betaalbaar wooncomfort vinden. In Nederland is fashion4home actief maar ook in Duitsland, Oostenrijk, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten waardoor internationaal populaire producten worden aangeboden. Klanten kunnen zelfs stemmen op ontwerpen van internationale top-ontwerpers en bepalen zo voor een deel wat er in de webwinkel opgenomen wordt.

Meer informatie: www.fashion4home.nl.

Publicatiedatum: 26 januari 2011

Tags: wonen woonkamer werkkamer lamp lampen verlichting tafellamp tafellampen KYMA fashion4home fashion4home.nl led ledverlichting

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent