wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   blog

De leukste blog over wonen

Alles wat je wilt weten over meubels, interieur, woonaccessoires, binnenkijkers en de laatste woontrends.

  • Fotocollectie
auteur: Sandra van Koningshoven

Welkom op mijn blog over wonen

Als je een nieuwe woning hebt, kun je je maandenlang bezighouden met de inrichting, de mooiste kleuren en styling. Maar het is natuurlijk ook heerlijk om zo nu en dan je interieur te veranderen. Gewoon, zomaar. Dat kun je doen met een fris kleurtje op je muur, mooie planten of trendy woonaccessoires. De mogelijkheden zijn eindeloos en het is heerlijk om te doen!

Ik ben zo'n bofkont die van haar grootste hobby haar werk heeft kunnen maken. Dagelijks struin ik het web af en ga ik voor je op zoek naar de mooiste meubels, de leukste woonaccessoires en trends op het gebied van wonen. En onze hoofdredacteur Guido verwent je hier regelmatig ook nog met de laatste nieuwtjes over wonen en inrichten. Dus ga er lekker voor zitten, laat je inspireren en maak van jouw huis de fijnste plek die er is!

9-super-leuke-diy-moodboards-en-hoe-je-ze-het-best-kunt-stylen

fluor-woonaccessoires-DIY-interieur-schilderen-washi-tape DIY-tipi-tent-kat-hond-huisdier
DIY-tuin-tent-kinderen-kleinkinderen-tuin-zomer-buitenspelen-vermaken hanglampen-verlichting-rietveld

zo-kun-je-je-houtwerk-in-huis-schilderen-met-verf-op-waterbasis 
binnenkijken-in-de-witte-droomkeuken-van-lana 9x bijzonder creatieve oplossingen voor de loze ruimte onder je trap
 

 

   

 

 

 

 

  

 

 

  

 

DE REDACTIE VAN WONEN.NL
Hoi, ik ben GUIDO VAN LOON en ik werk al sinds 2008 bij Wonen.nl. Met veel plezier duik ik hiervoor dagelijks in de wereld van interieur en inrichten. Ik woon nu met mijn vrouw in de binnnestad van Haarlem in een heerlijke bovenwoning. Toen we deze woning kochten, waren we nog met zijn tweetjes. Maar nu we twee zoontjes hebben, is het tijd voor een ander type huis. Binnenkort verhuizen we dan ook naar een huis dat alles heeft wat we willen! Een tuin (zelfs voor en achter!), grote kinderkamers, genoeg opbergruimte en een prachtige keuken. In gedachten hebben we hem al vaak ingericht en elke dag komen er weer nieuwe ideeën bij! Ik heb natuurlijk het voordeel dat ik dagelijks veel inspiratie voorbij zie komen.
MIJN WOONSTIJL
Ik hou van een landelijke woonstijl, het liefst gecombineerd met moderne elementen. Of zoals ik het zie: een gezellige sfeer met daarin opvallende accenten die je woonkamer (of welke ruimte dan ook) 'body' geven.
WAT IK WIL BEREIKEN
Mensen inspireren en informeren om hen zo weer een stapje dichter bij hun droomhuis te brengen!
Hi, ik ben SANDRA VAN KONINGSHOVEN, freelance redacteur en werk sinds oktober 2016 met enorm veel plezier bij Wonen.nl. Ik woon, samen met mijn man Jeroen en onze twee katten Tinus en Lola in een jarenzeventig bungalow in het Noordhollandse Heemskerk. Ik vind het er heerlijk, want rust, natuur en het strand zijn altijd dichtbij. En met steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar op maar 20 minuten afstand, zijn er altijd fantastische woonwinkels binnen handbereik waar ik even ‘live’ kan genieten van al het moois dat er is. En dan met een hoofd vol inspiratie terug naar mijn thuiskantoor en er leuke en ispirerende artikelen over schrijven voor Wonen.nl. :)
MIJN WOONSTIJL
Fris, overzichtlijk, wit, pastels, Scandinavisch, strandhuis, vintage, grafische prints, praktisch - dat is de schuld van de katten, haha - en tijdloze designklassiers.
STYLING TIP
Laat je altijd uitbundig inspireren door woonmagazines, tv-programma’s, etalages en de laatste trends, maar vergeet nooit wat jouw eigen stijl is en blijf daar ook altijd dicht bij. Want je eigen stijl verveelt tenslotte nooit! 

 

 

 

 

 

Tags: wonen meubels interieur inrichting woonaccessoires styling inrichten inspiratie blog

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent