wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   woonkamer  /  audiovisueel  /   marmitek-boomboom-50-bluetooth-tv-audio-transmitter

Marmitek BoomBoom 50 Bluetooth TV Audio Transmitter

Stream het geluid van je TV naar je draadloze Bluetooth hoofdtelefoon met de Marmitek BoomBoom 50 Bluetooth TV Audio Transmitter.

  • Fotocollectie

Heb je ook een mooie Bluetooth hoofdtelefoon en zou je deze graag willen gebruiken om in alle rust, draadloos te kunnen genieten van je favoriete programma op TV? En is dit nu niet mogelijk omdat je TV niet voorzien is van Bluetooth? Hier heeft Marmitek nu een mooie oplossing voor met de Marmitek BoomBoom 50 Bluetooth TV Audio Transmitter.

Dit Marmitek product maakt het namelijk mogelijk om het geluid van je TV via Bluetooth te streamen naar je Bluetooth hoofdtelefoon! Marmitek Bluetooth ontvangers, zoals bijvoorbeeld de Bluetooth hoofdtelefoons, werken al prima samen met je smartphone of tablet die al Bluetooth heeft. Met de Marmitek BoomBoom 50 kun je ook vanaf AV apparatuur die geen Bluetooth heeft (bijv.TV) geluid streamen naar deze hoofdtelefoon!

Dus naast het draadloos beluisteren (via je Bluetooth hoofdtelefoon) van je favoriete muziek van je smartphone of tablet kun je nu ook genieten van een programma of voetbalwedstrijd op TV zonder iemand tot last te zijn. Bovendien zorgt de Marmitek BoomBoom 50 voor het doorgeven van een uitstekende geluidskwaliteit en is daardoor ook uitermate geschikt om draadloos via je hoofdtelefoon het geluid van je Hifi/Audio installatie te beluisteren. Verder is de Marmitek BoomBoom 50 makkelijk in gebruik te nemen. Je sluit het product aan via de USB aansluiting op je TV (deze zorgt voor de voeding) en om geluidsoverdracht mogelijk te maken sluit je hem daarna aan op je TV met het meegeleverde kabeltje.

Je hoeft de Marmitek BoomBoom 50 maar één keer aan te sluiten op je TV. Hierna is het direct koppelen van je Bluetooth hoofdtelefoon met de Marmitek BoomBoom 50 zeer eenvoudig dankzij een geavanceerde koppelingstechniek. Wil je de volgende keer niet via je hoofdtelefoon naar de audio van je TV luisteren dan hoeven er geen kabeltjes uit het product getrokken te worden.

Meer informatie: www.marmitek.nl

Publicatiedatum: 2 maart 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: Marmitek BoomBoom 50 Bluetooth TV Audio Transmitter hoofdtelefoon streamen streaming

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent