wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   aquasound

AquaSound

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

De doelstelling van AquaSound is vooruitstrevende producten te ontwikkelen voor de badkamer en wellness ruimtes.

AquaSound

Er is visie voor nodig om dit doel vorm te geven. Daarom zijn wij continu bezig met vragen als “hoe beleven we de badkamer in 2017?” en “hoe zal deze er dan uit zien in 2016 of 2019?”, “welke functionaliteit is dan de standaard?”.  

De consument in de huidige maatschappij wil sneller en efficiënter toegang krijgen tot die informatie die hij/zij op dat moment nodig heeft. Het nieuws kunnen volgen waar en wanneer hij dat wil, de actuele aandelenkoersen kunnen checken, maar ook een ontspannend boek kunnen lezen of muziek kunnen luisteren tijdens het relaxen in de badkamer. Daarom zullen ‘intelligente’ producten steeds vaker en prominenter aanwezig zijn in deze ruimte.   De badkamer als functionele wasgelegenheid is verleden tijd en wordt meer en meer een centrale wellness ruimte waar entertainment, informatie en ontspanning in één adem genoemd zullen worden.  

AquaSound voorziet al voor een groot deel in deze technologische ontwikkelingen d.m.v. de waterdichte producten die er reeds in het assortiment zijn, zoals de Badkamer Radio en Badkamer TV. Maar ook in toekomst zullen we met innovatieve producten blijven komen, die onderschrijven wat we u hiervoor hebben geschetst. 

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent