wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   wellness-zwembad  /  zwembad  /   milovito-maakt-droom-realiteit;-zwemmen-in-het-geld

Milovito maakt droom realiteit; zwemmen in het geld

Zwembad met 100 dollar biljet, prijkend op de bodem.

Zwembad met 100 dollar biljet, prijkend op de bodem.

Zwemmen in het geld is een jongensdroom. Milovito maakte in 2011 deze droom waar. Ca 85.000 glazen tegeltjes vormen samen een waanzinnig 100,- dollar biljet. Als 10-jarige jongen droomde de opdrachtgever al van een zwembad voorzien van een 100,- dollar biljet, prijkend op de bodem. Een bijzondere techniek en een intense liefde voor mozaïek hebben geresulteerd in dit unieke Milovito zwembad.

Milovito maakt van zwembaden een ware zwemsensatie door de onbegrensde mogelijkheden van mozaïek. Zowel een nieuw als gerenoveerd bassin kan worden ingelegd met de mooiste tegeltjes in elk wenselijk ontwerp.


Ambacht
Milovito brengt design en hoogwaardig glasmozaïek samen. In de ontwerpstudio van Milovito wordt op unieke wijze ieder gewenst ontwerp gecreëerd. Het verwerken en het inleggen van de afzonderlijke glastegeltjes is puur handwerk. Door de ambacht en de intense liefde voor mozaïek weten de mensen van Milovito, keer op keer, een uniek zwembadontwerp te verwezenlijken dat de verwachting overtreft. Geen standaard ontwerpen of veelvoorkomende dessins, maar enkel de wensen en ideeën van de klant vertaald en verfijnd tot een prachtig zwembad.

Nederlands?
Uniek aan Milovito is dat het gehele proces in eigen huis - Wijchen (Gelderland) - plaatsvindt, van ontwerp tot productie. Hierdoor kan de Milovito klant optimaal begeleid worden en profiteren van een persoonlijke service en snelle levering.

Publicatiedatum: 27 april 2012

Meer informatie: www.milovito.nl

Tags: wonen zwembad tuin milovito tegel mozaïek

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent