wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   aqua-vivenda

Aqua Vivenda

  • Fotocollectie

Bedrijfsprofiel

 

Met het uitgangspunt het pure genieten te vervolmaken startte René Vellekoop, enigszins noodgedwongen, inhet jaar 2000 AQUAVIVENDA. Een bedrijf wat staat voor perfectie tot in de puntjes. Met zijn roots in de kwekerij, zijn technische opleiding en zijn service gerichte persoonlijkheid bleek dit een schot in de roos. Toen de gemeente zijn grond van de kwekerij nodig had voor het realiseren van een nieuwe villawijk ging het roer om. “ik ben technisch en een wellness liefhebber. Dus toen ik middels een relatie de kans kreeg om exclusief de verantwoording te krijgen voor de Canadese spa’s in Nederland was het roer snel om. Het leven is een hoofdweg met vele afslagen en voor mij was dit een perfecte afslag die ik met twee handen aan het stuur heb genomen”.

Als een van de eersten in Nederland startte René in 1999 met het importeren van spa’s uit Canada. Het merk Sunrisespa’s maakte al vanaf 1984 spa’s. Sinds 2005 ontwerpen en vervaardigen zij ook een exclusievere lijn onder de naam Paragonspa. Deze Canadeese spa’s staan bekend om hun topkwaliteit en zijn ideaal om in een vlonder in te bouwen. In 2012 zijn de spa’s van het merk ALLSEAS op de markt gekomen en hebben niet alleen alle voordelen van de Canadeese produkten maar ook nog eens verbeterde eigenschappen zoals een Ozonmix systeem en ook een vloeibare geurstof die voor een krachtige aromatherapie zorgt. Zij zijn niet alleen gebouwd om er mooi uit te zien; zij behoeven minder reiniging en onderhoud dan andere merken. Voeg daar nog het met het unieke filtersysteem verkregen water aan toe en de beste garanties die er op de markt te vinden zijn en U begrijpt meteen waarom er vele liefhebbers zijn voor dit produkt.

 

Sunrise Spa

Sunrise maakt topkwaliteit whirlpoolspas sinds 1987. Ons bedrijf is geen gewoon bedrijf, het is een groep van toegewijde mensen die, net als u, op zoek zijn naar middelen ter verbetering van onze levenskwaliteit. Wij stellen het op prijs uw visie over de functies van een whirlpoolspa voor u en uw familie te vernemen. Wij zijn overtuigd dat wij de gepaste spa hebben, als u op zoek bent naar hydrotherapiemassage, of een manier om een nieuwe relatie met familie en vrienden op te bouwen, of alleen maar een manier om te relaxen en te genieten. Uit naam van ons allemaal bij Sunrise Spas, bedankt en zoals men het in Canada zegt: ga lekker onderuit zitten en geniet!

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent