wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  parketvloer  /   quercuplex

Quercuplex

  • Fotocollectie

Quercuplex is een samengestelde plankenvloer met een toplaag van Frans eiken op een berkenmultiplex. Deze plank is te verkrijgen in 4 kwaliteiten met vaste of variabele breedtes tussen 10 en 28 cm.

ProductomschrijvingQuercuplex is een samengestelde plankenvloer met een toplaag van Frans eiken op een berkenmultiplex. Deze plank is te verkrijgen in 4 kwaliteiten met vaste of variabele breedtes tussen 10 en 28 cm.

Ze worden in variabele lengtes tussen 2 en 4 meter vervaardigd, zodat ze niet van de massieve plankenvloeren te onderscheiden zijn. De planken worden legklaar afgeleverd met de door u gekozen kleuring en  bescherming. Deze bescherming is machinaal (onder druk) aangebracht en zorgt ervoor dat de vloer vuil- en waterafstotend is. Dus deze kan perfect in keuken en badkamer geplaatst worden. Ook de combinatie met vloerverwarming is geen enkel probleem.

Goed advies is belangrijk!  Het is van groot belang dat de opbouw van uw vloerproduct goed is afgestemd op uw woonsituatie, uw technische voorkeuren/mogelijkheden en uw financieel budget. Wij kiezen voor zekerheid. En u?


 

Meer van : NOBEL Flooring bvba

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent