wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   nobel-flooring

NOBEL Flooring bvba

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Bent u op zoek naar een houten vloer die helemaal op uw maat gesneden is en afgestemd op uw woonsituatie, op uw technische voorkeuren en uw financiële mogelijkheden? Dan bent u bij NOBEL Flooring in Minderhout aan het goede adres. Breng vrijblijvend een bezoek aan onze huiselijke toonzaal, waar we u een perfect beeld kunnen schetsen van de mogelijkheden. Omdat we het hele proces van stam tot plank in eigen beheer hebben, kunnen we heel ver gaan om te beantwoorden aan uw persoonlijke voorkeur. De vloerplanken kunnen gemaakt worden met vaste of variabele breedtes van 10 tot 28 cm en met een lengte tot 3,5 meter. De standaarddikte bedraagt 16 mm, met een minimum van 10 en een maximum van 24 mm. 

Bedrijfsprofiel / Visie

Al 120 jaar vertrouwd met hout.

Sinds 1890 draait het bij het familiebedrijf NOBEL Flooring om service, kwaliteit en vakmanschap in houten vloeren, trappen en maatwerk.

Ze zijn zich bewust van de uitstraling, het karakter en de duurzaamheid van eiken hout. In de loop der jaren is HoutAmbacht zich gaan specialiseren in het maken van massieve en samengestelde eiken kwaliteitsvloeren. Op heden is het ganse proces van aankoop tot schaven, afwerken en plaatsen gecoördineerd door een gedreven team die de hoogste kwaliteitsnormen en uitstekende service voorop stellen.

Uw vloer op maat en uiterst onderhoudsvriendelijk: het kan! Laat de showroom te Hoogstraten met een oppervlakte van 700m² u inspireren.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.nobelflooring.com

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent