wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  parketvloer  /   lamelparket-witwash-lak

Lamelparket witwash lak

  • Fotocollectie

Dit geborstelde eiken lamelparket met een finish van white wash en lak kan omschreven worden als een eiken-kleur vloer met nerven gevuld met white wash. Het parket is eerst geborsteld, waardoor alle zachte delen van de nerven weg gehaald worden. Hierdoor krijgt het parket meer reliëf, maar is er ook ruimte voor de white wash om dit op te vullen. Vervolgens is het parket nog een keer afgelakt om de wash goed vast te leggen in de nerven van het hout. De overall look is die van eiken parket, met lichte elementen van white wash in de nerven van het hout en maken de vloer speels en modern.

De planken zijn 14 mm dik, 139 cm lang en 18,9 cm breed en voorzien van een LOC-systeem. Hierdoor is de vloer goed in elkaar te klikken, zonder dat er lijm voor nodig is om de planken aan elkaar vast te maken. Dit zorgt er ook voor dat de vloer eenvoudig te leggen is.

Wij laten u een zo goed mogelijke sortering van een houten vloer zien door middel van onze foto's. Hiermee willen wij een representatief beeld van de vloer voor u schetsen, maar het kan altijd zijn dat er afwijkende planken tussen zitten. Hout is immers een natuurlijk product en geen plank is hetzelfde. Deze vloeren zijn met zorg geproduceerd en staan voor uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Met maar liefst 15 jaar garantie kunnen we u ervan verzekeren dat u nooit hoeft te twijfelen aan het jarenlange plezier van deze vloer. Deze vloer is geschikt voor normaal huiselijk gebruik en kan in elke (droge) kamer gelegd worden.

Meer van : Parket Direct

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent