wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   parket-direct

Parket Direct

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

LET OP: GEEN SHOWROOM  AANWEZIG  Bij ParketDirect.nl staat service voorop. Ze vinden het niet alleen belangrijk dat hun klanten vloeren kopen van een uitstekende kwaliteit, maar de service eromheen is net zo belangrijk. Daarom doet ParketDirect.nl er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. De kwaliteit van de vloeren staat voorop, maar ParketDirect.nl streeft er naar om de goedkoopste aanbiedingen voor je verzamelen en je hierbij uitstekende service te verlenen.

Webshop

ParketDirect.nl beseft zich dat het kopen van een vloer via een webshop niet zo gemakkelijk is. Daarom stuurt ParketDirect.nl haar klanten gratis samples op, zodat de klant het laminaat thuis even kan voelen en zien. Op die manier kun je meteen kijken of de kleur van de vloer wel bij de verf op de muren of bij jouw meubels past. Daarnaast investeren ze in het maken van grote, overzichtelijke foto's, waarop je het laminaat goed kunt zien. ParketDirect.nl selecteert niet bij het leggen hiervan en ook niet bij het zagen van samples. Wat je ziet is een natuurgetrouwe weergave van het product. Verder biedt ParketDirect.nl jou een groot assortiment, deskundigheid, keuzehulp, heldere informatie en alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het eenvoudig retourneren van artikelen.

Direct uit de fabriek

ParketDirect.nl heeft de grootste voorraad van Europa. Ze hebben meer dan 1.000.000 m2 vloeren verkocht in Europa en bieden hun klanten graag het allerbeste. Ze kopen direct in bij fabrieken, zodat ze jou nóg meer voordeel kunnen bieden. Laminaat direct uit de fabriek betekent de scherpste prijs zonder opslagen. Daarom heeft ParketDirect.nl geen showroom, zodat ze de prijzen van hun producten laag kunnen houden. Alleen de meest  gerenommeerde fabrieken selecteert ParketDirect.nl voor hun collectie. Kwaliteit en duurzaamheid van Europese makelij.

LeBois parket en ParDi laminaat zijn voorbeelden van collecties die geselecteerd zijn uit de hoogste segmenten van de fabrikanten. Je krijgt bij  ParketDirect.nl een hogere (duurzamer, sterker en dikkere) kwaliteit vergeleken met andere aanbieders. Tevens ontvang je bij ParketDirect.nl een langere fabrieksgarantie. Alles met uitstekende service. Zo heeft ParketDirect.nl een makkelijke chat service, maar je kunt gerust ook even bellen of e-mailen om contact te leggen met hun deskundige helpdesk.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent