wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   tuin  /  tuinomheining-hekwerk  /   elephant-hout-kunststof-composiet-nu-ook-fsc-en-grs-gecertificeerd

Elephant hout kunststof composiet nu ook FSC en GRS gecertificeerd

Koninklijke Dekker is er in geslaagd om zowel het FSC certificaat, op duurzame herkomst van de houtstof component, als het GRS certificaat, op duurzame herkomst van de kunststof component, te verkrijgen voor hun Hout Kunststof Composiet (WPC).

Koninklijke Dekker is er in geslaagd om zowel het FSC certificaat, op duurzame herkomst van de houtstof component, als het GRS certificaat, op duurzame herkomst van de kunststof component, te verkrijgen voor hun Hout Kunststof Composiet (WPC).

Van het Hout Kunststof Composiet (WPC) worden o.a. loopdekdelen, palen, tuinschermen en hekken geproduceerd.

 

Voor het houtstof wordt gebruikgemaakt van het restproduct van FSC parketproductie, wat betekent dat er in feite geen enkele boom gekapt wordt voor de productie van de Elephant WPC tuinproducten. Daarnaast is het gelukt om uitsluitend nog gerecycled kunststof te gebruiken voor de PE component en om dit ook onafhankelijk aantoonbaar te maken, hebben wij gekozen voor het GRS certificaat. Hoewel FSC genoegzaam bekend is in Nederland, zullen weinigen van GRS certificering gehoord hebben. Toch is dit het toonaangevende certificaat voor gerecyclede kunststof producten, die er helaas nog veel te weinig zijn aangezien met de huidige olieprijs nieuwe kunststof productie nog steeds goedkoper is. GRS staat voor Global Recycling Standard en is te herkennen aan het GRS-logo. Natuurlijk zijn de Elephant WPC producten na gebruik ook volledig recyclebaar!

Meer informatie: www.dekkerhout.nl.

Publicatiedatum: 8 december 2010

Tags: wonen tuin tuinen bestrating terras Dekker Hout Elephant hout kunststof composiet FSC loopdekdelen palen tuinscherm tuinschermen hekken WPC

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent