wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   serre-overkapping  /  terrasoverkapping  /   genieten-van-buiten-droog-en-uit-de-wind

Genieten van buiten, droog en uit de wind

Door het Hollandse weer is het niet altijd even fijn om buiten te zitten. De innoverende overdekkingen van Abrisud maken het mogelijk om ook in Nederland 365 per jaar van het buitenleven te genieten.

Door het Hollandse weer is het niet altijd even fijn om buiten te zitten. De innoverende overdekkingen van Abrisud maken het mogelijk om ook in Nederland 365 per jaar van het buitenleven te genieten.

In ons koude kikkerlandje waait het behoorlijk. Het strand is dan misschien fijn om uit te waaien, in de achtertuin of op het dakterras zitten we het liefst uit de wind. Abrisud heeft hier de perfecte oplossing voor. De Abri Spa is een modulaire overdekking waarvan de opening 360 graden te verschuiven is. Zo kun je de panelen zo draaien dat je altijd uit de wind zit! De Abri Spa biedt beschutting op het terras, maar ook in de tuin. Geopend in de zomer en gesloten in de winter geeft deze overdekking de mogelijkheid het hele jaar te genieten van buiten. Maar dan wel uit de wind natuurlijk.

Zwemmen in de sneeuw

De overdekkingen van Abrisud kennen vele toepassingen: ze overdekken het terras, de tuin, maar bovenal het zwembad. Een overdekking houdt warmte binnen, dit levert een temperatuurverschil tot wel 8 graden op. Zo is het mogelijk ook in de winter ?buiten? te zwemmen. Trek een baantje terwijl je de sneeuw ziet vallen. Om je heen wordt alles langzaam wit terwijl je plezier hebt van het zwembad en het warme water. Geniet van de magische winterwonderwereld buiten, maar dan zonder onaangename temperaturen.

Lichtdoorlatend en transparant
Abrisud hecht veel waarde aan innovatie en stopt dan ook veel tijd in het creëren van technologieën en functies om de overdekkingen te perfectioneren. Dit leidde tot de vernieuwende Kristal® coating. Door deze afwerking wordt er geen afbreuk gedaan aan het uitzicht. Ook zorgt het voor een totale transparantie en een betere lichtverspreiding. Zo wordt er ook onder de overdekking vitamine D uit het zonlicht opgenomen. Vitamine D verkleint de kans op depressies en geeft meer energie. En door de beschermende en warmtevasthoudende eigenschappen van de overdekking kun je ook in het najaar voldoende zonlicht opnemen. Zo kom je de winter wel door!

Publicatiedatum: 8 september 2011

Meer informatie: www.abrisud.nl/

Tags: wonen tuin abrisud zwembad abri spa zwembadoverdekking

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent