wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   keuken  /  fornuis  /   aga-city60

AGA City60

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Altijd al een AGA willen hebben, maar nooit genoeg ruimte? De nieuwe AGA City60 biedt alles wat je verwacht van een AGA, maar in een kleinere verpakking.

AGA City60 - fornuis

De AGA-fornuis is slechts 60cm breed - dezelfde breedte als een inbouwfornuis of een standaard keukenkastje - en is uitermate geschikt voor kleinere keukens. Net als alle andere iconische AGA-fornuizen is de City60 vervaardigd uit gietijzer en wordt voor het koken gebruik gemaakt van stralingswarmte. Je eten wordt nog lekkerder doordat het vochtverlies minimaal is en de ingredienten hun smaak beter behouden.

De City60 heeft twee ovens voor bakken, braden en sudderen, en een kookplaat waarop u gerechten kunt koken en sudderen. Bovendien hoef je, dankzij de optionele programmeerfunctie, niet te wachten tot het fornuis is opgewarmd.

AGA-warmte

In de winter kun je in je keuken genieten van de onbeschrijflijk aangename AGA-warmte en in de zomer kun je je AGA City60 aanzetten wanneer je je fornuis nodig hebt en uitzetten wanneer je het niet nodig hebt. De AGA City60 is het bewijs dat je niet op het platteland hoeft te wonen, een hond hoeft te hebben of een landbouwer moet zijn om van een AGA te kunnen genieten.

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent