wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   aga

DeNardi BV

  • Fotocollectie

De AGA speelt al ruim 70 jaar een centrale rol in keukens door gebruik te maken van het traditionele principe van warmteopslag.

AGA

Het merk heeft dan ook een welverdiende reputatie voor uitmuntend koken opgebouwd. Tegenwoordig is de AGA nog steeds geliefd in vele keukens. Deze speciale fornuizen worden niet in massa geproduceerd en worden nog altijd in dezelfde gieterij vervaardigd volgens dezelfde technieken als 70 jaar geleden.

Het bekende gietijzeren fornuis met warmte-opslag is een wereldwijd geliefd ontwerp, waarbij het merk inmiddels een typenaam is geworden. Het ontwerp is elegant en simpel en is altijd geproduceerd van hergebruikt materiaal, voornamelijk oud ijzer.

Tegenwoordig is onze maatschappij zich veel meer bewust van het afvalprobleem en de noodzaak tot hergebruik. De AGA heeft niet alleen een veel langere gemiddelde levensduur dan traditionele fornuizen en andere huishoudelijke apparatuur, maar bovendien bestaat het fornuis voornamelijk uit hergebruikt ijzer, zoals oude auto-onderdelen, buizen en goten

Roerbakken

Voor de beste roerbakgerechten is een intense, geconcentreerde hitte nodig. De AGA kookplaat doet dit uitstekend. De AGA warmt de olie snel en gelijkmatig op en zorgt dat deze heet blijft zodat je in enkele minuten perfecte roerbakgerechten bereidt.

AGA is multifunctioneel

Van bakken tot roosteren en van grilleren tot roerbakken, een AGA is als het ware tien apparaten in één, die stuk voor stuk perfect functioneren. Zet de broodrooster, de broodbakmachine, de magnetronoven, de grill en de elektrische sudderpot dus maar weg en geniet van de unieke veelzijdigheid van de AGA...

Bakken

Net als een traditionele bakstenen bakkersoven straalt de AGA een gelijkmatige warmte uit die niet schadelijk is voor voedsel. Hierdoor is de AGA ideaal voor het bakken van lichte gebakjes, heerlijk vochtige taarten en broden met een authentieke smaak.

Bakken met de koekenpan

De intense warmte van de AGA-kookplaat is uitstekend voor het dichtschroeien van lapjes vlees, zodat de sappen niet ontsnappen en het vlees zijn natuurlijke smaak behoudt. En door de verstelbare warmtestand kun je je biefstuk en karbonade precies bereiden zoals jij het lekker vindt. Bakken op de AGA is snel en beheersbaar, zodat het eten van buiten knapperig en van binnen mals is. Niet klef. Niet vettig. Gewoon altijd perfecte resultaten.

 

Grillen

Ja, grilleren kan ook met de AGA. In de braadoven kun je spek, biefstuk, tomaten en koteletten grilleren. De stralingswarmte van deze oven is te vergelijken met een houtskoolgrill en produceert gerechten die van buiten knapperig en van binnen sappig zijn.

Stoven

De sudderoven van de AGA helpt je stoofschotels met een vollere, rijkere smaak te bereiden. Dankzij de gelijkmatige, zachte warmte zonder vervelende hete plekken hoeft u niet eens regelmatig te roeren. Nee hoor, laat je stoofschotel gerust urenlang of zelfs de hele nacht in de AGA sudderen. Je hebt dan je handen vrij om je te concentreren op gerechten die meer aandacht vereisen.

Stomen

De sudderoven is ook uitermate geschikt voor het stomen van vis of een pan wintergroenten. Er blijven geen geurtjes of stoom in de keuken achter. Gewoon vers, gezond eten met weinig moeite.

Braden

De braadoven van de AGA heeft geen open vlam of felstralende elementen die het eten uitdrogen. Perfect braden gaat dus gemakkelijk en snel. De stralingswarmte kookt het eten gelijkmatig gaar zonder dat het al te veel slinkt. Ben je in tijdnood, vertrouw dan gerust op de AGA: een kalkoen van twaalf kilo is na drie en een half uur al gaar.

Sudderen

In de sudderoven kun je gerechten urenlang of zelfs een hele nacht laten sudderen. De zachte warmte levert de beste resultaten op voor soep, braad- of stoofschotels. En heb je je handen vrij voor andere gerechten of voor gezelligheid met familie of vrienden.

Producten


avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent